2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش منم یه روز برم :(

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

اره منم خیلی دوس دارم برم حتی پایین شهرش الان درس میخونی کدوم شهری رشتت چیه؟

فعلا کنکوریم

آذربایجان شرقیم

پذیرفتن خیلی مهمه! بپذیریم که یه چیزی تموم شده، بپذیریم فلان جا اشتباه کردیم، بپذیریم که فلان جا حق داشتیم، بپذیریم یه سری چیزا همینه که هست، بپذیریم برای یه سری چیزا باید تلاش کرد و جنگید، پذیرفتن موقعیت و طبق اون رفتار و احساس کردن خیلی مهمه.

اها تبریز رشتت چیه؟ اونجا که خوبه تهران واسه چی میخوای بری؟

تجربیم

تهران دوست دارم اینجا دیگه واسم تکراری شده🥲

دانشگاهاش عالین

تجربیم تهران دوست دارم اینجا دیگه واسم تکراری شده🥲 دانشگاهاش عالین

اره دقیقا منم تهرانو خیلی دوس دارم

شهر بزرگ کلان شهر

امکانات فراوون

آدمای جورواجور

فرهنگ بالا 

زندگی لاکچری

قابلیت پیشرفت لالا

هعی💔

حسرت اونایی رو میخورم که تو تهران زندگی میکنن

اره دقیقا منم تهرانو خیلی دوس دارم شهر بزرگ کلان شهر امکانات فراوون آدمای جورواجور فرهنگ بالا&nb ...

ایشالا ما هم میریم🥲❤️

میشه بگی تهران چجور محیطیه؟ خوبه واسه زندگی؟ خودت کدوم شهر بودی که رفتی؟ الان چی میخونی؟

من رشته ام مهندسیه 

از شهرای غرب ایران بودم و کلانشهر حساب میشد 

توی این محیط من از لحاظ فرهنگی راحت بودم اذیت نشدم و هیچوقت احساس مهاجر بودن بهم دست نداد/چون تنوع فرهنگی زیاده و این پوینت مثبتیه بنظرم/

یکم شاید ترافیک راه اذیت کننده باشه یا دور بودن جاهایی که میخوای بری 

من مرکز شهر دارم زندگی میکنم و یکم کلافه میشم ازین موضوع بعضی وقتا 

امکانات رفاهی تفریحی تحصیلی‌ اینحا واقعا قابل مقایسه نیست 

از لحاظ هزینه ها هم من شهر خودمون شهر گرونی حساب میشد بخاطر همین خیلی اذیت کننده نبود 

البته من خوابگاهم و هزینه خوراک و مسکنم خیلی پایینه به نسبت 

فرصت های شغلی هم خیلی زیاده 

در کل راضیم از اینکه همه تلاشمو کردم که تهران قبول بشم واقعا ارزشش رو داشت 

امیدوارم موفق بشی 

باز اگه سوالی بود حتما بهم بگو 

من رشته ام مهندسیه  از شهرای غرب ایران بودم و کلانشهر حساب میشد  توی این محیط من از لحاظ ...

عه جدی منم الان رشتم ریاضیه سال یازدهمم چه مهندسی میخونی شما؟

شماهم رشتتون تو دبیرستان ریاضی بوده؟

من تهرانو خیلی دوس دارم

ببخشید منظورتون از اینکه میگید قابل قیاس نیست چیه؟

عه جدی منم الان رشتم ریاضیه سال یازدهمم چه مهندسی میخونی شما؟ شماهم رشتتون تو دبیرستان ریاضی بوده؟ ...

عه به به😍

چه رشته ای دوست داری؟

من رشته دبیرستانم تجربی بود سال کنکورم تغییر رشته دادم 

مهندسی مکانیک میخونم 

منظورم این بود که امکانات تهران از هر جهتی خیلی بهتره خیلی 

ولی خب هرچی شهرک بهتری باشی واقعا کیفیت زندگیت هم بالا میره 😃