2777
2789

حتی وقتی قصد ازدواج با کس دیگه داشتم خواب دوست پسر سابقمو میدیدم که با اون ازدواج کردم و تو خواب میگفتم من با یکی دیگه میخواستم ازدواج کنم چرا با این ازدواج کردم ناراحت بودم. و بعد که ازدواج نکردم و بهم خورد باز خوابشو دیدم که عاشقشم و باهاش ازدواج کردم و بارها اینو دیدم به نظرتون دلیلی داره؟ هیچی حسی بهش ندارم بهش فک نمیکنم و ارتباطیم باهاش ندارم. 

کسی بوده اینجوری ازدواج کرده باشه؟ 

اونقدر دقیق ن . ولی خوابای زیادی دیدم ک واقعیت شد .ی ناه قبل خواستگاریم خپاب دیدم تو محلی ک خانواده شوهرم هستن رفتم و اونجا گم شدم ی خانواده منو بردن خونشون موندم .بعد دقیقا همونجا ازذواج کردم .بدون سابقه یا فکر قبلی

دوست‌نی‌نی‌سایتی‌من❤️ممنون‌از اینکه‌تو‌تاپیکام‌شرکت‌میکنی‌اگ‌گاهی‌پستت‌رو جواب ندادم بدون‌یا‌ندیدم‌یا‌واقعا‌در جوابش‌حرفی برای گفتن نداشتم...خلاصه که ب مهربونی خودت ببخش 😘.                 کمی دورتر از خودم می ایستم ب تماشای کسی ک جای من زندگی میکند...چ بی رحمانه تنهاست و چه به ناچار قوی 🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خواب دیدم با اکسم ازدواج کردم داشتم خودمو تیکه پاره میکردم میگفتم من اینو نمیخداستم چرا با این ازدواج کردم انقدر گریه میکردم تو خواب مثل کابوس برام اون موقع ام با شوهرم دوست بودم میگفتم شوهرمو میخواستم چرا منو دادین به این دیوونه وای مثل کابوس بود برام خدا رو شکر که با شوهرم ازدواج کردم 

من که نه

ولی دوستم با پسر مدیر مدرسه زمان راهنمایی اش ازدواج کرد بارها خواب دید که اون خانم میاد خواستگاری،تا این که یه روز گفت یه آقایی آمد خواستگاری و گفت من همسر فلانی هستم آمدم تو را برای پسرم خواستگاری کنم

دیگه مطمئن شده بود با این که با اون خانم مدیر ارتباطی نداشت

بعد همان خانم مدیر آمد خواستگاری و البته فهمیدیم همسرشون زمان جنگ ،شهید شدن

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بله من هم خودشو تو خواب دیدم هم اسمش رو یه برگه نوشته شده بود دادن دستم ولی تا قبلش نه ایشون دیده بو ...

چه جالب. منم این خوابام ذهنمو مشغول کرده دوسال پیشم اتفاقی یه بار باهاش حرف زدم گفت هنوز دوستم داره و بهم فک میکنه و گفت میدونم یه روز بهم برمیگردیم ولی در همین حد😅

منم خواب دیدم با اکسم ازدواج کردم داشتم خودمو تیکه پاره میکردم میگفتم من اینو نمیخداستم چرا با این ا ...

دقیقا منم همینو دیدم فقط از اون کسی که قرار بود شوهرم بشه جدا شدم برعکس شما و اکسمم که تو خواب دیدم باهاش ازدواج کردم خبری ازش نیست😂

من خواب دیدم یه شماره بهم زنگ میزنه و جواب نمیدم ۱۶ سالم بود اون موقعا بعد ک بیدار شدم سریع شماره ک یادم بود نوشتم رو کاغذ همش فکرم درگیر بود این شماره کیه ک تو خواب بهم زنگ میزد ولی هیچ وقت جرات نکردم زنگ بزنم ب اون شماره 

دوسال بعدش موقعی ک شوهرمو دیدم ینی ۱۸ سالم شده بود و عاشقم شد پیشنهاد دوستی داد منم قبول کردم چون از قبل دوسش داشتم و کراشم بود 😂بعد ک شمارشو داد دقیقا همون شماره بود حتی ب خودش یا مامانم نشون دادم خودم تا چند ماه  میگرخیدم از ترس ولی خب درکل من ۹۹ درصد خواب‌هام اتفاق میوفته 

من خواب دیدم یه شماره بهم زنگ میزنه و جواب نمیدم ۱۶ سالم بود اون موقعا بعد ک بیدار شدم سریع شماره ک ...

خیلی جالب بود کاش حداقل این خوابای مداوم منم راست در بیاد 😬

خیلی جالب بود کاش حداقل این خوابای مداوم منم راست در بیاد 😬

خیلی بده من هرچی خواب ببینم تعبیر میشه مخصوصا درباره مرگ یکی باشه دقیقا طرف چند روز بعد میمیره یجوری ک اتفاقای آینده میبینم و اتفاق میوفته ولی جلوشو نمیتونم بگیرم 

خیلی بده من هرچی خواب ببینم تعبیر میشه مخصوصا درباره مرگ یکی باشه دقیقا طرف چند روز بعد میمیره یجوری ...

منم قبلا همینجور بودم دقیقا الان چند ساله نصفه نیمه خوابام تعبیر میشه و این قضیه که دیدم بیشترش مال زمانی بود که خوابام تعبیر میشد. من اون موقع ها حتی ادرس یکیو میخواستم تو خواب میدیدم. حالا دو سال پیش با این پسره هم اتفاقی حرف زدم اصلا انتظارشو نداشتم گفت ما یه روز بهم برمیگردیم و همیشه تو قلبمی و همیشه بهت فک میکنم ولی در همین حد و تا الان خبری نشده ولی خوابای من ادامه داره😅