2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترای خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 2366 بازدید | 81 پست
قیافتو تغییر نده الان همه رفتن دنبال ژل لب و.... هر چنو وقت یه بار شیو کن یه بادی اسپلش یا عطر چیزی ...

همه اینارو انجام میدم ولی واقعا وقتی دخترای خوشکل رو میبینم حتی حالم از خودم بهم میخوره که فکر میکردم با این کارام قرار جذاب بشم

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
همه اینارو انجام میدم ولی واقعا وقتی دخترای خوشکل رو میبینم حتی حالم از خودم بهم میخوره که فکر میکرد ...

ظاهر توی روابط عاشقانه مهمه اما رفتار اخلاق با ادب بودن مهمتره پس سیع کن رو اونها کار کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رژیم بگیرین ورزش کن و اینکه پوستت سبزس رنگ روشن بپوش هرشب قرص جوشان ویتامین سی بخور برابدنت پوست صور ...

عزیزم مگه پوست سبزه چه مشکلی داره؟؟

گندمیه تیره اس

که اکثر ایرانیا یا گنمی ان یا سبزه

من خودم سبزه ام و بهم میگن خیلی خوشگلی(تعریف از خود نیست بخدا بقیه میگن)😂

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
رژیم بگیرین ورزش کن و اینکه پوستت سبزس رنگ روشن بپوش هرشب قرص جوشان ویتامین سی بخور برابدنت پوست صور ...

ممنون 

از این کارا ها زیاد میکنم ولی انگار بیس قضیه خوب نیست بخاطر همین هم اینا هیچکدوم به چشم نمیاد و بی اثره

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
عزیزم مگه پوست سبزه چه مشکلی داره؟؟ گندمیه تیره اس که اکثر ایرانیا یا گنمی ان یا سبزه من خودم سبز ...

یه دوست دارم سبزه هست و خدای من اینقدرررر با نمک و خوشکله حتی رنگ پوستش جذاب ترش هم کرده

یه دوست دارم سبزه هست و خدای من اینقدرررر با نمک و خوشکله حتی رنگ پوستش جذاب ترش هم کرده

آره واقعا خییلی جذابه نه بخاطر اینکه خودم سبزم میگم در کل دارم میگم

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

بچه ها ترو خدا میاین تاپیکمو ببینین؟؟

اولین تاپیکمه و به کمکتون به شدت نیاز دارم

حالم خوب نیست

حرف شما محترمه ولی چاقی واقعا زشته وقتی شکمت جلوتر از خودت وارد جایی بشه زشته وقتی بخاطر چ ...

مگه چند کیلویی حالا

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

تاپیک آخرم در جواب شماست.

به خودت اهمیت بده ولی نه به خاطر زیبایی به خاطر روحیه و سلامتیت‌.

باشگاه ثبت نام کن، 

اگه محجبه ای شیک بپوش، منم محجبه ام ولی تاحالا کسی نگفته شبیه پیرزنایی‌! تمیز و مرتب بپوشید.

برو دکتر پوست و مو بهت روتین مراقبتی بده

و در نهایت، اولویت اصلیت اون اعتماد به نفس نداشتت‌ باشه عزیز من.

خب عزیزم برو لیزر، رژیم بگیر ورزش کن.حالا ی عمل بینی هم انجام بدی اگر بینیت مشکل داره کلی تغییر می کنی.ابروهاتو ی مدل خوب بردار.صورتتو برس بهش بزار شاداب بشه .هیچ کس زشت نیست .

عزیزم مگه پوست سبزه چه مشکلی داره؟؟ گندمیه تیره اس که اکثر ایرانیا یا گنمی ان یا سبزه من خودم سبز ...

متن کامل بخون گفتم  پوستت سبزس رنگ روشن بپوش 😐😑لطفا قبل از رپلی کردن درس بخونید بی ادب

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹