2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترای خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها بذارم عکسمو؟

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

عزیزم وقتی خودت اینجوری خودت و تخریب میکنی و می کوبی واقعا از بقیه چه انتظاری داری؟!

هم بحث اعتماد بنفس و عزت نفس هست هم اینکه خودت در حق خودت کم کاری می کنی 

اعتماد به نفس و عزت نفس نداری چون اگر داشتی اینقدر خودت و تخریب نمی کردی (خیلیا هستن که وزنشون زیاده و محجبه هستن و اینا ولی ازدواج هم کردن)

و دوم اینکه اگر خودت و با این وضعیت تونستی دوست داشته باشی،میتونی خودت و قبول کنی و بعد سعی کنی پله پله به چیزی که می خوای برسی  

بعدم الان پلنگ شدن اصلا کار سختی نیست😁❤️🙄

مهم اینه که خودت خودتو دوست داشته باشی

زیبایی و زشتی به دست خداست که البته من نمیگم کسی زسته چون همه ی اینا کار خداست و دست خود آدم نیست عزیزم😊

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
حرف شما محترمه ولی چاقی واقعا زشته وقتی شکمت جلوتر از خودت وارد جایی بشه زشته وقتی بخاطر چ ...

هعی دس رو دلم نزار که خونه 

عروسی داریم هر لباسی میپوشم یه قلمبه میزنه بیرون خستم بخداااا نمیدونم چه گلی بگیرم 

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

هعی دس رو دلم نزار که خونه  عروسی داریم هر لباسی میپوشم یه قلمبه میزنه بیرون خستم بخداااا نمید ...

گن امتحان کردی؟

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
مهم اینه که خودت خودتو دوست داشته باشی زیبایی و زشتی به دست خداست که البته من نمیگم کسی زسته چون هم ...

نمیتونم دوست داشته باشم وقتی اونی که میخوام نیست

دست خدا دردنکنه 

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

چرا اینجوری میگی عزیزم؟؟؟

ترو خدا خودتو دوست داشته باش

بخدا وقتی به خودت صفت خوک میدی و میگی زشتم من دلم درد میگیره🥹🥹🥲

😮‍💨

رژیم بگیرین ورزش کن و اینکه پوستت سبزس رنگ روشن بپوش هرشب قرص جوشان ویتامین سی بخور برابدنت پوست صورت اینا خوبه تونر مخصوص پوستت بگیر ماسک ورقه ای بزن برو شالن بگو طبق فرم صورتت موهاتت مدل بدن اگه اهل نمازی لاک نمیزنی ناخنت سوهان بکش ابرسان دست بزن سرم ویتامین سی بزن ماساژ صورت بگیر سالاد بخور اب بخور و روخودت کارکن

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹