2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترای خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 2363 بازدید | 81 پست
جوون که نه دیگه الان واسه هرکاری دیره  خوبه  عطر استفاده میکنم اتفاقا همیشه به بوی خوب ع ...

بله پیشنهاد دارم

شما افسردگی داری .. اول اینکه  خیلی جوونی .

دوم اینکه باید انتخاب کنی کدوم اعضای بدنت اعتماد به نفستو گرفته اندامت؟ ابروهات؟  به نظر خودت زشته یا بقیه گفتن؟؟ اگر برات ممکنه بپذیرش اگر امکان ندره تغییرش بده با ورزش با رژیم با جراحی .. سعی کن اندامت متناسب باشه.  اندام و شیک پوشی مهمه

بعد ببین چی رو با چی باید ست کنی 

تیپ خیلی مهمه 

بعد میرسیم به چهره ببین چه اعضایی نسبت به بقیه صورتت بهتره .. اگر خودت نمیتونی انتخاب کنی  از کسی که دلسوزته بپرس 

اون نقطه رو سعی کن زیباییشو بولد تر کنی 

مثلا چشم هات تو صورتت از همه قشنگتره سعی کن با رسیدگی و ارایشش زیباییش رو دوچندان کنی

و در اخر عطر  بسیار مهمه

ببین بذار یه چیزیو بگم

تو هر چقدر زشت باشی میتونی با ایجاد جذابیت ظاهری و باطنی جذاب باشی  

هرچقدر خوشگل باشی خوشگلتر از تو هست

هرچقدرم زشت باشی باز یکی هست که قیافه توی سلیقه اون ادم هست  یکی هست که از نظرش تو جذابی

مثلا ریحانا تسا تامپسون دوست دختر رونالدو اینا هیچکدوم خوشگل نیستن 

خودشون با ایجاد جذابیت ظاهری و باطنی 

جذاب شدن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۸۰با قد۱۵۵ عملا کوتوله هم هست😮‍💨

اینطوری نگو یکم تلاش کنی لاغر میشی.حالا من زیاد تجربه ندارم ولی باشگاه اینا برو اندامت که خوب بشه عالیه.من زیاد دیدم مردایی ک بیشتر دنبال هیکل خوبن تا قیافه.البته من شمارو ندیدم که بگم زشتی یا خوشگل.ولی هیکلت تا حدودی دست خودته

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
اینطوری نگو یکم تلاش کنی لاغر میشی.حالا من زیاد تجربه ندارم ولی باشگاه اینا برو اندامت که خوب بشه عا ...

ممنون❤️

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
بله پیشنهاد دارم شما افسردگی داری .. اول اینکه  خیلی جوونی . دوم اینکه باید انتخاب کنی کدوم ا ...

ممنون❤️❤️

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖
گن امتحان کردی؟

نه فایده نداره گن بزنم بازوهام اینقدری چاقن که بدتر تو ذوق میزنه

کلا بازوهام یه سایز نسبت به سایز بدنم بیشتره😐💔😂

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم... 

۸۰با قد۱۵۵ عملا کوتوله هم هست😮‍💨

چرا انقدر خودتو میکوبی؟؟؟  من نمیفهمم چرا انقدر خودتو تحقیر میکنی کس گفته معیار محض زیبایی چیه؟ کی گفتا صرفا قد بلند قشنگه یا چشم رنگی یا لاغری؟ هرچیزی تناسبش خوبه