2777
2789
عنوان

خوشبحال دخترای خوشگل

| مشاهده متن کامل بحث + 2362 بازدید | 81 پست
حرف شما محترمه ولی چاقی واقعا زشته وقتی شکمت جلوتر از خودت وارد جایی بشه زشته وقتی بخاطر چ ...

با افکار منفی و گلایه هیچوقت روندی پیش نرفته.!

دست به کار شو و ورزش کن!

برنامه ریزی کن برای خودت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز نمیگم همه چاق ها زشتن در مورد خودم میگم فقط  اخه وقتی زیبایی نیست چیو نمایش بدم😅

هست ،ببین منم مث تو فک میکردم سالعا پیش،ولی باور کن همش از مغزته ،کسی نگفته ک زیبایی و...همش اثر داره خودتشروع کن بگو،رنگا و مدلای زیادو امتحان کن،طلسماتو تو لباس و ارایش بشمن،جسور باش

بدوان هم بهمون نمیرسن🤏 پروفایلم لباس کوردی کوردهای ایزدی برا هفته مد میلان از طراح کورد ،تاپیکای قبل ۱۴۰۲برا من نیس،هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

زیبایی اندام دست خود آدمه. آدم می تونه خوش لباس و مرتب باشه و اینجوری جذاب بشه. عشق واقعی هم به زیبایی صورت و اندام نیست. 

طبق تعریفی که از فرد گشوده ذهن و فمنیست شده من خودم رو یک فرد گشوده ذهن و فمنیست می دونم که احترام و ارزش زیادی برای افراد روشن فکر قائلم. 🌿 اپن ماید یا گشوده ذهن یعنی فردی که به ایده های جدید و دانش و دیدگاه های افراد بدون پیش فرض های ذهنی ارتباط برقرار می کنه. 🌿 اینتلکچوال یا روشن فکر هم به فرد متفکر و اندیشمندی گفته می شه که دارای تحصیلات علمی هست و با استفاده از عقل گرایی و داشتن دغدغه های انسانی، اجتماعی، فرهنگی و غیره به تحقیق و تولید ایده می پردازه. 🌿 فمنیست هم فردی که باور داره جوامع دیدگاه مردان رو در اولویت قرار دادن و بیان می کنه که زن و مرد می تونن حقوق دیدگاهی و جنسیتی برابری با هم داشته باشن. 🌿

دوستان عزیز ما زحمت کشیدیم تاپیک اعتراض# چندین صفحه برديم جلو

لطفا همتون بیایین اینجا اعتراض 

دستت رو لینک نگه داريد آبی شه بعد باز کردن بزن 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/13432364/%d8%a8%da%86%d9%87-

لطفا برای دور ریختنِ سَمِ کسی‌ اونو روی یکی‌ دیگه تُف نکنید:)💔🙂‌

قیافتو تغییر نده الان همه رفتن دنبال ژل لب و....

هر چنو وقت یه بار شیو کن یه بادی اسپلش یا عطر چیزی بخر همیشه بوی خوب بدی دندوناتو مسواک بزن موهاتو ردیف کن . خیلی زیبا میشی.

از یه طرفم زیبایی رو از درون بساز مثلا: خوب حرف زدن،با ادب بودن، درست و اردم حرف زدن، و....

هرکسی زیایی های خودشو داره عزیزم

مگه خدا که چیز زشت نیافریده

من میخوام عکس بذارم نظر بدین چجوریم🥲😂😂

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
هرکسی زیایی های خودشو داره عزیزم مگه خدا که چیز زشت نیافریده من میخوام عکس بذارم نظر بدین چجوریم🥲 ...

😂😍

اتل متل یه مورچه قدم میزد تو کوچه اومد یه کفش ولگرد پای اونو لگد کرد مورچه یه پاش شکسته راه نمیره نشسته بابرگی پاشو بسته نمیتونه کارکنه دونه هارو بار کنه تو لونه انبار کنه حتما داری با ریتم میخونی؟؟؟!!! از سنت خجالت بکش 😂😂    😂 ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ️