2777
2789
عنوان

نماز جعفر طیار برای ازدواج

829 بازدید | 19 پست

سلام دوستان امیدوارم حالتون عالی باشه

کسی از نماز جعفر طیار نتیجه گرفته برا ازدواجش؟ چطور خوندین و چند روز و چند وقت بعد جواب گرفتید؟

من خودم اعتقاد دارم و با اطمینان میخونم ولی اینکه ببینم بقیه حاجت گرفتن خیلی حس خوبی بهم میده😍

خدااااااایاااااااااااا عاااااااااااشقتمممممممم😍❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به اینا نیست دعا کن از خدا بخوا خودش پیش میاد طیار و خیاط و اینا چاره نیستند

درسته حرف شما را کاملا قبول دارم ،فقط باید خدا بخواد

ولی به نظرم دعا و نماز و تلاش برای حاجتت خیلی تاثیر داره و علاوه براون حس سبکی و آرامش به آدم میده واینکه خیلی ها حاجت روا شدن

من واقعا دیدم یه نفر که اصلا خواستگار نداشت یک شب جلوی چشم خودم خوند و به چند ماه نرسیده؛ دقیقا کسی که ویژگیهاش رو توصیف میکرد و دلش میخواست پیدا شد و رفت خواستگاریش و راحتم ازدواج کرد.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
دوست من خوند ازدواج کرد اما شوهرش خیلی مزخرفه به زور نباید چیزیو خواست

ای بابا ،انشالله زندگیشون باب دلشون بشه

من واقعا دیدم یه نفر که اصلا خواستگار نداشت یک شب جلوی چشم خودم خوند و به چند ماه نرسیده؛ دقیقا کسی ...

چقد عالی 😍

انشالله همه همینطور حاجت روا بشن

منم این نمازو خوندم فایده نداشت  کلی چله و دعا و..... تاثیری نداشت تقدیر بی تقصیر نیست

عزیزم الهی زودتر عروس بشی و یه زندگی پر از عشق و خوشبختی قسمتت بشه

من شنیدم باید مداومت داشته باشی تو خوندنش و همچنین با اطمینان بخونی

نا امید نشو ،یه روزی جواب دعاها و صبوریاتو میگیری💙

چقد عالی 😍 انشالله همه همینطور حاجت روا بشن

من فکر میکنم واقعا با ایمان کامل خوند. من و یه نفر دیگه مسخرش کردیم اصلا براش مهم نبود. گفت حالا میبینید و واقعا هم دیدیم😅

من اعتقادی ندارم ولی فکر میکنم اگه به چیزی مطمئن باشی خدا ناامیدت نمیکنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
من فکر میکنم واقعا با ایمان کامل خوند. من و یه نفر دیگه مسخرش کردیم اصلا براش مهم نبود. گفت حالا میب ...

دقیقا باور قلبی خیلی مهمه