browneyesss مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 295 عنوان حالم از خودمو اندامم بهم میخوره 221 بازدید | 11 پست دیروز رفتیم رستوران حتی اعتماد به نفس نداشتم بشینم تو رستوران پاشدم اومدم بیرون😞 1403/01/25 | 13:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_شب_های_تنها عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1315 منمهمینطورم تا حدودی پاهام پرانتزی شدید هست و کجه خجالت میکشم یه جورایی و نمیتونم تحملش کنم در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 منم همینطور بااینکه وزنم خوبه ولی راضی نیستم۱۶۴۵۹ آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
پگاه۷۰ عضویت: 1396/06/21 تعداد پست: 18660 منمهمینطورم تا حدودی پاهام پرانتزی شدید هست و کجه خجالت میکشم یه جورایی و نمیتونم تحملش کنم زندایی همسرمم همین مشکلو داشت دو سال پیش پاهاشو عمل کرد الان عالی شده شما هم عمل کن پشیمون نمیشی
browneyesss مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 295 منمهمینطورم تا حدودی پاهام پرانتزی شدید هست و کجه خجالت میکشم یه جورایی و نمیتونم تحملش کنم اعتماد به نفس خیلی خوبه یکیو میشناسم همینجوریه شلوار تنگم میپوشه😢
بانوی_شب_های_تنها عضویت: 1403/01/06 تعداد پست: 1315 اعتماد به نفس خیلی خوبه یکیو میشناسم همینجوریه شلوار تنگم میپوشه😢 اخ من تازه شلوار راسته میپوشم و توی این شلوار اینقدر پاهن کج میزنه حالا فرض کن دیکه شلوار تنگ و جذب بپوشم دیگه چه شود در یک کلام اگه قرار نبود به دستش بیاری خدا هیچوقت فکرش رو توی دلت نمینداخت👌🏻🌟🌈
browneyesss مدیر استارتر عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 295 منم همینطور بااینکه وزنم خوبه ولی راضی نیستم ۱۶۴ ۵۹ منم ۱۶۰ ۵۷ هی میخوام کم کنم همه میگن به فکر درست باشهنوز تازه بیست کیلو کم کردم
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 منم ۱۶۰ ۵۷ هی میخوام کم کنم همه میگن به فکر درست باش هنوز تازه بیست کیلو کم کردم خوبه دیگه ۵۷ آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
سارح عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 944 فکرکردم الان میگی ۸۰کیلوام آدمک اخردنیاست بخند،،،آدمک مرگ همینجاست بخند،،،آن خدایی که بزرگش خواندی،،،به خدامثل تو تنهاست بخند.....
فرفرری عضویت: 1399/05/09 تعداد پست: 43181 منم ۱۶۰ ۵۷ هی میخوام کم کنم همه میگن به فکر درست باش هنوز تازه بیست کیلو کم کردم چه جوری ۲۰ کیلو رو کم کردی؟ پشتیبان گروه * ۴ * ستاره وزن فعلی ۷۲ هدف ۶۲ مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔