2777
2789

من اون موقع که جوون تر و خام تر بودم   این مساله رو با خانم جاری داشتم.

البته مساله من به مراتب حادتر بود.

جاری جان حتی گاهی تیکه کلام ها و اصطلاحاتی که من استفاده می کردم رو استفاده می کرد. بعد از اولین باری که مهمان بود تمام مبلمان خونه اش رو تغییر داد و دکوراسیونش رو خیلی شبیه من کرد.

کار به جایی رسیده بود که یه عروسی رفتیم عین دوقلوها لباس هامون مثل هم بود   

من خیلی حرص می خوردم!

خواهرشوهرم متوجه این قضیه شده بود اما از اونجایی که دوست داره همیشه تعبیر مثبتی داشته باشه می‌گفت چه جالب سلیقه هر دو عروسمون عین همه   و من بازم حرص می خوردم!

ولی بعد از مدتی گفتم چیکار می تونم بکنم؟ آیا این حق رو دارم که بهش بگم فلان وسیله رو نخر؟ نه! فلان جمله یا فلان لباس که کپی رایتش در انحصار من نیست! پس تنها کاری که می تونم بکنم چیه؟ بی تفاوتی!

در کنار اینکه قطعا این کار جاریم نشون دهنده این بود که خانم جاری داره سلیقه منو به قوی ترین شکل ممکن تایید میکنه! پس چرا باید ناراحت باشم؟

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  

خب چرا میگفتی چی میپوشی که اونم همینو بپوشه

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 

شاید بقیه بگن چیز بچه گانه ایه چرا حرص 

ولی ت ایده و ذوقت رو بکار گرفتی و ایشون لقمه آماده رو نوش جان میکنه سخته واقن 

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگران رو نمیتونیم تغییر بدیم 

ولی خودمون و طرز فکرمون رو بله 

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

جاری منم همینطوری بود

فعلا که قطع رابطه ایم

رابطه داشتیم هم برام مهم نبود،میگفتم خودش رو از من عقب تر میدونه که در تلاش مثل من شه

کلا کاش آدم ها واسه خودشون زندگی کنن و تو زندگی بقیه سرک نکشن

جاری منم اوایل همینجوری بود ولی بعدا کلا تغییر کرد برعکس شد مثلا هر چی من میخریدم برعکسشو میخرید کلا برعکسشو انجام میده 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام 

عروسی و لباس بسیار بامزه و حرص درار بود😁😅

🌾 نظافتچی ساختمان یک زن جوان است که هر هفته همراه دخترک ۴-۵ ساله‌اش می‌آید. امروز درست جلوی واحد ما صدای تی کشیدنش قاطی شده بود با گپ زدنش با بچه... پاورچین، بی‌صدا، کاملا فضول، رفتم پشت چشمیِ در. بچه را نشانده بود روی یک تکه موکت روی اولین پله... بچه: بعد از اینجا کجا میریم؟ مامان: امروز دیگه هیچ جا، شنبه ها روز خاله بازیه... کمی بعد بچه می‌پرسد: فردا کجا میریم؟ مامان با ذوق جواب می‌دهد: فردا صبح میریم اون جا که یه بار من رو پله هاش سُر خوردم! بچه از خنده ریسه می‌رود... مامان می‌گوید: دیدی یهو ولو شدم؟ بچه: دستتو نگرفته بودی به نرده میفتادیا... مامان همان‌طور که تی می‌کشد و نفس‌نفس می‌زند می‌گوید: خب من قوی‌ام. بچه: اوهوم... یه روز بریم ساختمون بستنی... مامان می‌گوید که این هفته نوبت ساختمون بستنی نیست.‏ نمی‌دانم ساختمان بستنی چیست؛ ولی در ادامه از ساختمان پاستیل و چوب شور هم حرف می‌زنند. بعد بچه یک مورچه پیدا میکند. دوتایی مورچه را هدایت می‌کنند روی یک تکه کاغذ و توی یک گلدان توی راه پله پیاده‌اش می‌کنند که "بره پیش بچه هاش و بگه منو یه دختر مهربون نجات داد تا زیر پا نمونم". ‏نظافت طبقه ما تمام می‌شود. دست هم را میگیرند و همین طور که می‌روند طبقه پایین درباره آن دفعه حرف می‌زنند که توی آسانسور ساختمان بادام زمینی گیر افتاده بودند. مزه‌ی این مادرانگی کامم را شیرین می‌کند. ‏مادرانگی که به زاییدن و سیر کردن و پوشاندن خلاصه نشده. مادر بودن که به مهدکودک دو زبانه، لباس مارک، کتاب ضدآب و برشتوکِ عسل و بادام نیست. ساختن دنیای زیبا وسط زشتی ها، از مادر، مادر می‌سازد. 🌸✏️سودابه فرضی‌پور

سخته همه چیو قایم کنی خداروشکر ک ندیدی همچین آدمایی و درک نمیکنی

به تو چه کس چه کند هرچه کند کس به تو چه    نه تو در گور من می زده می خوابانند   نه مرا گور تو گور پدرت پس به تو چه   

خواهر شوهر منم مثل جاری شماست هر مدل لباس و کفش و پوتین و هر تیپی که من زدم و خریدم این بدبخت هم رفته کپی کرده بخدا خسته شدم ازش دوسال کوچیکتر از من از هستش ولی یه تقلید کار محضه خستم کرده اوایل میگفتم چرا مثل من میخری جنگ به پا میکرد الان دیگه هیچی نمیگم

نمی گفتم عزیزم

مثلا در مورد اون لباس مجلسی، من لباس رو برای عروسی یکی از فامیلای خودم خریدم و توی عروسی باهاش عکس گرفتم بعدش خواهرم عکسمون رو توی اینستا گذاشت و جاریم هم طبیعتا چون فالوئر خواهرمه عکس رو دید. من همون لباس رو برای عروسی فامیل همسرم هم پوشیدم وقتی رفتم عروسی دیدم جاریم هم دقیقا عین اونو پوشیده و تو ذوقم خورد

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
سخته همه چیو قایم کنی خداروشکر ک ندیدی همچین آدمایی و درک نمیکنی

میتونست مثلا به دروغ بگه فلان چیز و می‌پوشم بعد یه چیز دیگه بپوشه درمورد لباس اینکارو می‌تونه بکنه 

🔴در طول روز و در مورد هر چی بخوام  هر چقدر بخوام تاپیک میزنم عزیزم اگه مشکلی داری تاپیکامو دنبال نکن برو اتم  بشکاف 👍🏻🔴 تگم نکنین به هیچ وجه نمی‌بینم 
وای چه داغونه این جاریت  خدا نصیب گرگ بیابون نکنه خدارو هزار بار شکر ۲تا جاری دارم که سنشون از ...

جاری منم 7 سال ازم بزرگتره.

عروسی و لباس بسیار بامزه و حرص درار بود😁😅

اوهوم من اون موقع با خودم فکر می کردم چون من جاری کوچیکم حتما الان همه دارن فکر میکنن من رفتم از جاری تقلید کردم!

درگیر چه چیزایی بودم