2777
2789
عنوان

کیا بیماری خودایمنی دارن بیاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 9005 بازدید | 39 پست
برای درمان چیکار میکنی گلم چندساله این مشکلو داری  علائم دیگه ای هم داری

من از زمان کنکور ک خیلی استرس بهم وارد شد این طوری شدم

الان چهار ساله که این طوریم،اولین بار خیلی شدید بود دکتر هم زیاد رفتم انواع امپول ها قرص، شامپو....... زیاد امتحان کردم اما جواب نداد بیشتر از من مامانم خیلی ناراحت بود.

اخرش مجبور شدم کلا موهامو بزنم 😕

اما الان خیلی بهتر شده موهام،از اون موقع هر وقت برای درسام یا هرچیز دیگه ای استرس داشته باشم دوباره شروع میشه اما به خانوادم چیزی نمیگم خودش خوب میشه😂

سیر، رزماری هم خیلی خوبه استفاده کن🎀

برام دعا کنید دوباره ببینمش🥺🤍

پوستش دورنگه؟

نه   دو رنگ ولی اون قسمتهای ک اگزما شدیتر بود بله  تیره تره ولی کل پوستش سبزه شد   دخترم بی نهاااایت تا ۳ سالگی  بی نهایت بلور بود سفید بود ک هنه میگفتن  حیفش ک اکزما داره این بلوری 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از زمان کنکور ک خیلی استرس بهم وارد شد این طوری شدم الان چهار ساله که این طوریم،اولین بار خیلی ش ...

من کل سرم سکه ای ریخته عزیزم همه جاش دکترم بهم امپول نمیده میگه فقط قرص روفانیب بخور که این قرصم کلی عوارض داره الان پنج ماهه کچلم خیلی تاثیرات منفی روم داشته 

چه جوری سیر و رزماری استفاده کنم عزیزم 

من کل سرم سکه ای ریخته عزیزم همه جاش دکترم بهم امپول نمیده میگه فقط قرص روفانیب بخور که این قرصم کلی ...

من موهام خیلی پرو بلند بود هرکسی میدید میگفت چیکار میکنی ک موهات انقد خوبه بعد ک ریز مو گرفتم مجبور شدم همه موهامو از ته بزنم(وقتی قرص و امپول جواب نداد )،اون سوال همه فکر درگیر همین موضوع بود،اما برای من خیلی جواب داد ای کاش وقتی هنوز زیاد نشده بود همون تیکه کوچیکو میتراشیدن 😕 هنوز حسرت موهامو دارم

بهترین درمان اینه ک خودتو از استرس دور کنی چون دلیل اصلیش استرسو اضطرابه فکرت هم زیاد درگیرش نکن بد تر میشه

موهاتو بزن سیر و رزماری هم مثل ماسک استفاده کن.اگه دکترت امپول نمیده دکترتو عوض کن.

روغن کندوش هم خیلی خوبه برای ریزش موی سکه ای استفاده میشه 

خودتو ناراحت نکن میدونم ک خیلی سخته اما مطمئنم که زود خوب میشه😊🌸

من موهام خیلی پرو بلند بود هرکسی میدید میگفت چیکار میکنی ک موهات انقد خوبه بعد ک ریز مو گرفتم مجبور ...

من ماینوکسیدل هم استفاده کردم یک مدت اونم خیلی خوب بود 

ماینوکسیدل ۵