2777
2789
عنوان

کیا بیماری خودایمنی دارن بیاین لطفاً

| مشاهده متن کامل بحث + 9030 بازدید | 39 پست
ببخشید هی سوال میکنما آخه داروی دکترا نتونست خوب کنه منو  شوره ابرو هم داری ؟  ببین مثلا ...

دکتر دارو چی داده بود بهتون 

من داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی میخورم همون روفانیب 

سرم شوره میزد یکم ابرومم خیلی کم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر دارو چی داده بود بهتون  من داروی سرکوب کننده سیستم ایمنی میخورم همون روفانیب  سرم ش ...

والا نتونستن تشخیص بدن گفتن قارچه ک اصلا هیچ ارتباطی ب قارچ نداشت 

کورتون دادن ولی بی تاثیر بود 

من دو سه نفرو دیدم اینجا شوهرشون ریرشش و موهاش سکه ای ریخته بوده رفته،تزریق کرده خوب شده،

ببین من مثلا دست بکشم ب ابروم میریزه این جوری بودید شما؟؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

منم تو ی فصلای خاصی یا بعد مصرف خاصی بدنم اگزما میزنه 

در حد بند انگشت کوچیک بدون خارش و سوزش 

گاهی خودش محو میشه گاهی هم با پماد بتامتازون 

دهنمم افت میزنه 

بزرگــ شدیم همچون شایعه ای در روستا https://harfeto.timefriend.net/17384255708413

والا نتونستن تشخیص بدن گفتن قارچه ک اصلا هیچ ارتباطی ب قارچ نداشت  کورتون دادن ولی بی تاثیر بو ...

من موهام دسته دسته میریخت اگر دست میکشیدم دستم پر مو میشد اگر نمیکشیدمم خودش میریخت مژه و ابرومم دونه دونه  یکم میریزه

من موهام دسته دسته میریخت اگر دست میکشیدم دستم پر مو میشد اگر نمیکشیدمم خودش میریخت مژه و ابرومم دون ...

روفانیب تونسته خوب باشه برات ؟ منم ب پزشک بگم ببینم میشه واس ریزش ابرو و‌ مژه استفادع کرد 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟