2777
2789

من از بچگی اگزمای پوستی داشتم خارش و سوزش و التهاب داست پوستم بعد بزرگ شدم تو سن ۱۹ سالگی فهمیدم تیروئید کم کار دارم توی یکی از ازمایش هام که باردار هم بودم معلوم شد تیروئید هاشیموتو دارم که دکترم زیاد به این قضیه اهمیت نداد الانم ۲۳ سالمه پنج ماهه درگیر ریزش سکه ای شدم کل موهام ریخت و طاس شدم الان یکم در اومده اما سکه ای قرص روفانیب ۵ میخورم اما از علائمش میترسم 

الانم که سرماخوردم سرماخوردگیم انگار خیلی شدیدتره و تنگی نفس میگیرم یکمم کبد چرب دارم خوابم تنظیم نیست شب بیداری دارم چندین ساله و کلا بیشتر اوقات حس خستگی دارم دیگه داره از خودم بدم میاد چیکار کنم که خوب بشم 

کیا مثل من بودن و درمان شدن

من ی کوچولو ارنجم اگزما گرفت اوکی شد دیگ واقعا خ بده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم دارم بیشتر موهای سرم ریخته و یکمم موهای بدنم

ببخشید هی سوال میکنما آخه داروی دکترا نتونست خوب کنه منو 

شوره ابرو هم داری ؟ 

ببین مثلا من میخواستم برم لیزر بیکینی ولی الان میبینم دیگ موهای بیکینیمم خیلی در نمیاد 

میگن واس ریزش سکه ای فلفل قرمز خوبه 

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟  

ویتامین دی

زینک

حذف لبنیات و شکر 

تنظیم خواب

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من هاشیموتو دارم .

شما علائمت چیه گلم

منم هاشیموتو آزمایشم نشون داد ولی دکترم توجه نکرد بعد من دنبال درمان دیگه نرفتم تا موقع زایمان فقط لوتریکسین خوردم بعد دیگه سرخود نخوردم بعد یکسال آزمایش دادم تیرویئدم نرمال شده بود اما همچنان نگران تیروئید هاشیموتو هستم

خواهر منم ریزش مو سکه ای داره داره کچل میشه یعنی اونم بیماری خود ایمنی داره درمان  ندارها یعنی؟ ...

خواهرتون ریزش ابرو و مژه هم داره خدایی نکرده ؟؟

ببینم خوشبختی تو؟؟!      یه چی که حالتو خوش کنه داری؟