2777
2789

دخترم ۲۱ ماهشه. حالا اینکه جنب و‌جوشش زیاده و بازیگوشه اصلا ایراد نداره. اما کلا به هیچ صراطی مستقیم نیست.  کلا تمرکز نمیکنه ببینه من چی میگم بهش. حرفم که نمیزنه همش با گریه پیش میبره. ولی مشکلم اینکه بیرون من و‌باباش دوتاییی نمیتونیک مهارش کنیم. میگه منو بزارین زمین، میزاریم هم همینطوز فقط میره، با گریه و زورباید بگیریمش. دیگع واقعاا دارم از بیرون نرفتن افسرده میشم.تا کی اینجوری میمونه،؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مطمعنین؟؟

بله من دو تا دختر دارم ۲۱ ماهه و ۵ و نیم

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی 

اقتضای سنشه صبر خودتونو بالا ببرین

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اخه بچه های دیگرو میبینم اصلا اینطوری نیستن . مگه میشه بیرون نشه مهارش کرد . 

خب برو مشاور 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
ممنونم عزیزم

چالش عکس کودک😍

شماره80

https://rubika.ir/joinc/CEFAAHHH0YHXCOEMLODGYQMJUZKCVNRF

بیشترین لایک350به بالا😍

نفر اول300تومن

نفر دوم 200تومن

و نفر سوم 100تومن 

مهلت چالش تا 30ام⚘️🌹

عکس فرزندتو به این آیدی بفرس

@toran_gz

بعد از چند سالگی خوب شدن؟

مریض نیستن که خوب بشن ، خوب یعنی چی؟ مثل برده ها بگن چشم؟

اگر در مسائل بارداری و مادری و کودکان نظر میدم چون تجربه سه بارداری و فرزند داری دارم ، شما هم اگر تجربه ندارید بهتره مامانارو نگران نکنید الکی