2777
2789

دوست اجتماعیم بود، سری قبلی قهر کردیم شاکی بود ما قهریم تو همش خوش گذرونی کردی

این سری نمیبینه حتی استوریامو. قهرمونم جدیه. سختمه که نمیتونم حرصش بدم🥲

من دوستش ندارم داستانش مفصله چرا باهاش حرف میزدم. خودم هم توی این مسیر که ترکم کنه هلش دادم چون ازش خسته بودم ولی خب ما انسان ها از فراموش شدن بدمون میاد

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.

چند بعدی حرف نزن 

یا بخوا یا نخوا

دیگه  این کارا چیه؟ ادما از فراموش شدن بدشون میاد ولی از این که یکی حس اینو بده که ازشون خستس و دوستش نداره بیشتر بدشون میاد

من دوستت دارم اینو چندبار بگم؟..من از همه ادما سرگیجه دارم فقط باتوعه که عوض میشه حالم:) فقط دسته توعه که پر میده بالم❤️‍🩹....

ببخشید مشکل از خودتونه 

نه از بابت قهر یا جدایی

از بابت اینکه نوضوع تموم شده رو دنبال میکنید و حس هایی که انسانی نیست رو پر و بال میدید...

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند بعدی حرف نزن  یا بخوا یا نخوا دیگه  این کارا چیه؟ ادما از فراموش شدن بدشون میاد ولی ...

خیلی قضیه من و این دوستم پیچیدست

همش باهام درد دل میکرد دو ماه روزی چند یاعت منم خسته بودم میخواستم یکم کمتر درد دل کنه ولی کلا رفت. حس میکردم ازم سو استفاده میکنه حالش خوب شه میره ( ۵ ترم روانشناسی خوندم)

زندگی همینه، حذف شدن و حذف کردن آدمایی که دوستشون داشتی. هیچ چیز قطعیت نداره، به حرف‌ها و حال لحظه‌ای اطمینان نکنید.
ببخشید مشکل از خودتونه  نه از بابت قهر یا جدایی از بابت اینکه نوضوع تموم شده رو دنبال میکنید ...

موافقم حرف حساب جواب نداره

منظورتون از حس هایی انسانی نیست چیه؟

عجب، چیکارش داری بنده خدا رو هم دوسش نداری هم دلت میخاد درگیرت باشه و عذاب بکشه !!! خدا رو خوش نمیاد

میدونی روزی چند ساعت زنگ میزد گریه میکرد برای دختری عاشقشه منم سرم شلوغه خسته بودم میخواستم کاری کنم کمتر پیام بده ولی کلا رفت

چند بعدی حرف نزن  یا بخوا یا نخوا دیگه  این کارا چیه؟ ادما از فراموش شدن بدشون میاد ولی ...

ایشون درست میگن همیشه فقط به احساسات خودت اهمیت نده خودتو جای طرف بزار و ببین چه حسی داره

ایشون درست میگن همیشه فقط به احساسات خودت اهمیت نده خودتو جای طرف بزار و ببین چه حسی داره

باور کنین دو ماه بود روزی چند ساعت گریه میکرد خسته شده بودم زندگی خودم خیلی شلوغه پایان نامه و غیره

خواستم کمتر زنگ بزنه کلا رفت

میدونی روزی چند ساعت زنگ میزد گریه میکرد برای دختری عاشقشه منم سرم شلوغه خسته بودم میخواستم کاری کنم ...

بزار بره جفتتون الکی و برای وقت کشی و سرگرمی و از یاد بردن یکی دیگه با هم بودین و چون وجه اشتراکتون نفرسوم  بوده باعث شده باهم باشین ، بگرد آدم خودتو پیدا کن 

موافقم حرف حساب جواب نداره منظورتون از حس هایی انسانی نیست چیه؟

اینکه میل به این دارید حتما باید ی جوری بسوزونید یا لجش رو در بیارید

ولی واقعا گاهی آدم خودش بیشتر اذیت میشه

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...