2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه دختر

2564 بازدید | 49 پست

من میخوام جدا شم خودم اقدام کردم ..دلیل طلاقمم خیانت همسرم بود .هنوزم میگه برگرد اما من میدونم الانم با کسی هست.همسرم خیلی اذیتم میکنه زیاد سمت بچه نمیاد تو سه ماه کلا سه بار دیده بچه رو دخترم هروقت میگم برو بابایی میگه بیا میگه نه و گریه میکنه اصلا دخترمم علاقه ای نشون نمیده .من دوشیفت میرم سرکار وقتی هم میام خسته هستم بغلش میکنم محبت میکنم بهش اما الان دخترم خیلی زودرنج شده بداخلاقی میکنه میدونم بخاطر اینه ک من زیاد پیشش نیستم دستمم خالیه نمیتونم بفرستمش مهد ب نظرتون چکار کنم حالش بهتر باشه وقتی میبینم عصبیه یا ناراحت بهم میریزم

وقتایی ک‌خونه هستی باید باهاش بازی کنی

اگر‌نمیتونی اونی‌ک‌مراقبشه باید بازی کنه

اگر‌نمیتونه‌یکی‌که‌همسنش هست از دوستان و اقوام هفته ای دو سه روز بیاد باهاش بازی کنه

هر چه از دوست رسد نیکوست...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت حالش کنار پدرش خوبه اصلا خودت خوبی ک اونم خوب باشه و تو خانه ای ک ارامش هست رشد کنه چی رو قربانی چی میکنی برای موندن صد دلیل بیار برای رفتن یک دلیل 

گناه ادم ظلم پذیر بیشتر از ادمه ظالمه
بنظرت حالش کنار پدرش خوبه اصلا خودت خوبی ک اونم خوب باشه و تو خانه ای ک ارامش هست رشد کنه چی رو قربا ...

اصلا با باباش اوکی نیست.عزیزم من ۳سال با خیانتشم راه اومدم دیگه نتونستم منم دلم نمیخواست دخترم بدون خانواده بزرگ بشه

پیش مامانم

گلم یه مشاوره کودک برو 

چون من تو پیجهای مشاوره ای که هستم در مورد طلاق والدین و سوگ عزیزان تاکید میکنن که باید مشاوره بگیرن

و اینکه نمیشه مدتی یک شیفت کاری سرکار برید تا این بچه کمتر اذیت بشه

پـروردگــارا !بر دلم آرامشی فرو ریز،کـه هـر آنچه مرابه درد می آورد را نادیده بگیرم 🤍
بنظرم برو مشاوره بیشتر فک کنم مخصوصا به آینده دخترت ....الآن بچه رو میبری با خودت سرکار؟ کجا میزاری؟ ...

پیش مامانمم میزارمش ..آره خونه همسرمم این یکسال آخر میرفتم .

کاش قبل از شناخت کامل همدیگه بچه دار نشیم! شاید دخترت جایی که میمونه راحت نیست

عزیزم شوهر من بعد از بچه شروع کرد ب این کار اگه میدونستم یه درصد هم نمیذاشتم بچه ب دنیا بیاد