من میخوام جدا شم خودم اقدام کردم ..دلیل طلاقمم خیانت همسرم بود .هنوزم میگه برگرد اما من میدونم الانم با کسی هست.همسرم خیلی اذیتم میکنه زیاد سمت بچه نمیاد تو سه ماه کلا سه بار دیده بچه رو دخترم هروقت میگم برو بابایی میگه بیا میگه نه و گریه میکنه اصلا دخترمم علاقه ای نشون نمیده .من دوشیفت میرم سرکار وقتی هم میام خسته هستم بغلش میکنم محبت میکنم بهش اما الان دخترم خیلی زودرنج شده بداخلاقی میکنه میدونم بخاطر اینه ک من زیاد پیشش نیستم دستمم خالیه نمیتونم بفرستمش مهد ب نظرتون چکار کنم حالش بهتر باشه وقتی میبینم عصبیه یا ناراحت بهم میریزم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرت حالش کنار پدرش خوبه اصلا خودت خوبی ک اونم خوب باشه و تو خانه ای ک ارامش هست رشد کنه چی رو قربانی چی میکنی برای موندن صد دلیل بیار برای رفتن یک دلیل