2777
2789
عنوان

طلاق با وجود بچه دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 2804 بازدید | 49 پست

چاره ای نیست عزیزم زندگی همینه حالا خدا روشکر مامانت هست از،دخترت نگهداری میکنه. من سرکار می رفتم با بچه ۶ماهه. همسرم بیکار شده بود و اون ازش نگهداری کرد.من مادرم فوت کرده. کل خرج خونه با من بود، ولی شوهرم چشش دنبال زن دوستش،بود. البته اون زن قبلا بهش پیام داده بود و چراغ سبز نشون داده بود و اینو،هوایی کرده،بود.خلاصه خیلی عذاب کشیدم نزدیک سه سال. ولی بخاطر دخترم تحمل کردم بعد دیگه نرفتم سرکار. شوهرم کار پیدا کرد.الانم یجورایی ناراضی ام از،زندگی ام ولی تحمل میکنم بخاطر دخترم. و خط،قرمز ام  خیانتشه، یعنی بهش هم گفتم دنیا رو رو سرش خراب میکنم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲سال ۶ماه

خیلی کوچولو هست 

دیگه شب ها سعی کنید باهاش وقت بگذرونید بغل و بوس و ناز و بازی باهاش 

انشالله هر روز وضعتون بهتر بشه و بتونید ساعت بیشتری کنار بچه تون باشید 

فعلا امضا ندارم
خیلی کوچولو هست  دیگه شب ها سعی کنید باهاش وقت بگذرونید بغل و بوس و ناز و بازی باهاش  ان ...

همه اینکارا رو انجام میدم ..حتی غذا خوردن هم خودم لقمه میگیرم میزارم دهنش