من میخوام جدا شم خودم اقدام کردم ..دلیل طلاقمم خیانت همسرم بود .هنوزم میگه برگرد اما من میدونم الانم با کسی هست.همسرم خیلی اذیتم میکنه زیاد سمت بچه نمیاد تو سه ماه کلا سه بار دیده بچه رو دخترم هروقت میگم برو بابایی میگه بیا میگه نه و گریه میکنه اصلا دخترمم علاقه ای نشون نمیده .من دوشیفت میرم سرکار وقتی هم میام خسته هستم بغلش میکنم محبت میکنم بهش اما الان دخترم خیلی زودرنج شده بداخلاقی میکنه میدونم بخاطر اینه ک من زیاد پیشش نیستم دستمم خالیه نمیتونم بفرستمش مهد ب نظرتون چکار کنم حالش بهتر باشه وقتی میبینم عصبیه یا ناراحت بهم میریزم
چاره ای نیست عزیزم زندگی همینه حالا خدا روشکر مامانت هست از،دخترت نگهداری میکنه. من سرکار می رفتم با بچه ۶ماهه. همسرم بیکار شده بود و اون ازش نگهداری کرد.من مادرم فوت کرده. کل خرج خونه با من بود، ولی شوهرم چشش دنبال زن دوستش،بود. البته اون زن قبلا بهش پیام داده بود و چراغ سبز نشون داده بود و اینو،هوایی کرده،بود.خلاصه خیلی عذاب کشیدم نزدیک سه سال. ولی بخاطر دخترم تحمل کردم بعد دیگه نرفتم سرکار. شوهرم کار پیدا کرد.الانم یجورایی ناراضی ام از،زندگی ام ولی تحمل میکنم بخاطر دخترم. و خط،قرمز ام خیانتشه، یعنی بهش هم گفتم دنیا رو رو سرش خراب میکنم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!