2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

321 بازدید | 27 پست

یکی از دوستام خواهر زاده ش حدودا سه هفته ای از دختر من کوچیک تره ولی خیلی واضح ی سری کلمات رو میگه مثل آب بده، ماما، بابا، مال منه.. 

ولی دختر من دو روزه دیگه یازده ماهش میشه، جز Dada هیچ کلمه ی دیگه ای رو نمیگه. باهاش حرف میزم، تلوزیون هم خیلی میبینه ولی نمیدونم چرا اینجوری شده

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زيادحساس نباش بچه هاراباهم مقايسه نكن باهم فرق ميكنن دخترمن توي يك هفته شروع كرد به حرف زدن

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

فكركنم همه راضبط كرده بوديه جاتحويل داد خخخخ هممون تعجب كرده بوديم  

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

وكمكي كه ميتوني بهش بكني براش كتاب بخون عكس نشونش بده واسمشون رابهش بگو

نگران نباش دختر یکی از فامیل ما هم یازده ماهس فقط دد و بابا رو خوب میگه 

هربچه ای یه جوره

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

بابا خواهرزاده من کم مونده دوسالش تموم بشه حرف نمیزنه در حد قاقا و اینا . اخه میخوای چیکار زودتر حرف بزنه سرتو میبره همون بهتر دیر زبون باز کنن خخخخخخ

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 

دکتر میگه ژنتیکه اگه شما یا پدرش دیرزبون بازکردید اونم همینجوره

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
بابا خواهرزاده من کم مونده دوسالش تموم بشه حرف نمیزنه در حد قاقا و اینا . اخه میخوای چیکار زودتر حرف ...

آخ گفتي دخترمن بعضي وقتاانقدحرف ميزنه وسوال ميپرسه ميخوام سرموبكوبم به ديوار   

وای از بچه 11ماهه توقعت بالاس عزیزم

ضمن اینکه هر بچه ای یه توانایی خاصی داره

ولی در کل بخوای زودتر حرف بزنه باید خودت خیلی باهاش حرف بزنی پسر من الان 22ماهشه جملات سه کلمه ای میگه تا 16و17ماهگی هم خبری از حرف زدن نبود یدفه به حرف افتاد

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

بچه ابجیم تانزدیک دوسالگی حرف نمیزد

تخم بلدرچین فک کنم بهش دادن

مگه میتونی ساکتش کنی

پسرعمم هم همینطور

هرچندفک نکنم ربطی تخم اوناداشته باشه

لطفاواسه باردارشدنم یه صلوات بفرستین🙏ممنون میشم ازتون🌹