2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 27 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زيادم تو نت نچرخ براي اين چيزاهمش استرس داره من خودم اين دوران راطي كردم والان كه فكرشو ميكنم ميبينم هردفعه يه چيزي ميخوندم وبه بچم يه بيماري رانسبت ميدادم واعصاب خودموخورد ميكردم به وقتش همه كاري ميكنن خيالت راحت

خداي نكرده مشكل خاصي داشته باشن آدم خودش متوجه ميشه

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
این که هنوز نمیتونه لیوان دستش بگیره.  ولی اگه ما لیوان جلوی دهنش بگیریم آب میخوره.

چه انتظارايي ازبچه داري كم كم همه چيزيادميگره بايدتجربه كنه تا يادبگيره

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

عزيزم ١١ ماهه كه سني نداره نگران شدي سعي كن تو روز همينجوري شعر براش بخوني تلوزيون بدتر عقب ميندازه بچرو مثلا همهچيو سعي كن باشعر بهش بگي اينجوري بهتر ياد ميگيره 

دلم تنگ شده واست...

شوخي ميكني نگراني؟!!!!!!!!!!!!

خب اون استثناء بوده... دختر من 14 ماهشه و فقط مامان و بابا و مادر و دادا ميگه... البته چون بچه دوممه حساسيتاي بي موردم از بين رفته...

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی

خواهش ميكنم عزيزم خدابرات نگهش داره

بچه ی شما نرماله نگران نباش. فقط پیشنهاد میکنم تی وی رو به حداقل برسون که روی تکلم بچه خیلی تاثیر منفی میزاره. مرتب باهاش صحبت کن همه جی رو توضیح بده براش و کتاب زیاد بخون.

خدایا شکرت شکرت شکرت.