2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسمش روشه بیشتر برای فیکس کردن ارایش در انتها روی پوست زده میشه و باعث مخملی شدن پوست هم میشه

من از کرم پودر استفاده نمیکنم فقط کانسیلر میزنم برای فیکس کردن کانسیلر زیر چشمم میخواستم خواستم بدونم روی پوست هم یکم رنگ داره یا نه اگه زده بشه بخاطر اینکه پوست دو رنگ نشه 

اره یکمی

سلام عزیزم من پوستم چربه و کرم فقط ضدآفتاب بی رنگ استفاده میکنم حالا میخام پودر فیکس بزنم رو همین ضدآفتاب بی رنگ ب نظرت ضایع میشه؟پودر فیکس رنگی قشنگ تره یا بی رنگ؟ میخام پوستم یکی دو درجه روشن بشه چون همه کرم رنگیا پوستمو تیره میکنه پودر فیکس رنگ خیلی روشن چی بخرم؟

یکم اره سفیدمیکنه پودر فیکس فلورمار بی رنگشو‌بگیر سفید نمیکنه

سلام عزیزم من پوستم چربه و کرم فقط ضدآفتاب بی رنگ استفاده میکنم حالا میخام پودر فیکس بزنم رو همین ضدآفتاب بی رنگ ب نظرت ضایع میشه؟پودر فیکس رنگی قشنگ تره یا بی رنگ؟ میخام پوستم یکی دو درجه روشن بشه چون همه کرم رنگیا پوستمو تیره میکنه پودر فیکس رنگ خیلی روشن چی بخرم؟