2777
2789
عنوان

بياين راجع به مراقبت پوست و مو باهم گپ بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 8624 بازدید | 320 پست

روش ساخت ماسک مخفی سالن های زیبایی

قبل از مطالعه توصیه میکنم ترس به دلتون راه ندید

هم مواد اولیه ساده است. هم روش ساخت

این یک روش بسیار سری و مخفی متخصصان پوست هست که به شدت ازش محافظت میکنند . مهمترین فاکتور موجود در این ماسک ، خاصیت بسیار مناسب برای تمامی انواع پوست و سازگاری و غیرحساسیته که ایجاد میکنه. درواقع شاید بشه گفت : این نوع ماسک ، مادر و بستر بیشتر ماسک های اختصاصی در سالن های زیبایی باشه.

پس شجاعانه بخونید ، دلاورانه دست به کار بشید و قهرمانانه عمل کنید.

توجه داشته باشید :

قبل از شروع به ساخت ماسک مواد را آماده و کنار بگذارید. چون به سرعت و دقت نیاز داره و بهتره همون وقت که قراره روی دست و صورت زیباتون استفاده کنید ، مشغول به کار ساخت شوید. زیرا ماسک فوق با تازه بودنش تاثیرگذارتره. ولی برای نگهداری چند روزه هم قلق خاصی داره که در انتها متذکر میشم.

توصیه دوم اینکه قبل از هرکاری پوستتان را از چربی و دوده و ..... پاک کنید. هرطور که روش شخصی خودتون هست .

روش من برای پاکسازی صورت شستن آن با آب ولرم و صابون داو بود .

و برای دست ها اسکراب با نمک . بعد از اتمام شستشو پوست را خشک نکنید تا آب جذب پوست بشه و روزنه های پوست باز بمونه که برای جذب مواد ماسک بهتر عمل کنه .

اگر هم حوصله شستشو ندارید با کمی پنبه الکلی روی پوست رو پاک کنید. جواب میده .نگران نباشید.

توصیه سوم اینکه . اگر تنها هستید بهتر است اول برای صورتتون درست کنید بعد مصرف کنید و پس از شستشو مجدد برای دست ها ماسک فراهم کنید و انجام بدید. برای قرار دادن روی دست و صورت در یک زمان کار سختیه .

بهترین کار به نظر من خبر کردن خانوادتونه که دسته جمعی انجام بدید . هم اونها از مصرف ماسک لذت میبرن هم شما دست تنها نمیمونید.

دستور ماسک

مواد لازم :

شیر یا ماست چند قاشق سوپخوری بستگی به غلطت انتهای مواد کم و زیاد خواهد شد . (جایگزین میتونید آب استفاده کنید )

عسل 2/1 ق س (جایگزین : یک ق س شکر)

آبلیمو یک ق س

آرد برنج چند ق غ (دو تا بیشتر نمیشه)

جعفری خرد شده یک ق س

خیار یک عدد متوسط رنده شده

ابتدا یک ق س شیر یا ماست یا اگر نبود آب رو داخل ماهیتابه ریخته و روی شعله کم میگذاریم . زود گرم میشود . لازم نیست اصلا به نقطه جوش برسد یا خیلی داغ شود. آبلیمو را اضافه میکنیم . و بعد از آن عسل یا شکر را وارد مواد قبلی کرده و هم میزنیم. در اینجا عسل کاملا مایع میشود یا شکر باید حل شود. مراقب شعله باشید تا مواد خراب نشود.

حالا ارد برنج رو کم کم داخل مایعی که درست کردیم میریزیم. و مرتب هم میزنیم. نباید بگذارم مایع سریع خودش را ببندد . و خیلی سفت و خمیری شکل شود.

مواد باید در حد کرم های دست و صورت معمولی غلظت بگیرد. نه خیلی سفت نه خیلی شل .

زیر شعله را خاموش کنید .

مواد را در یک ظرف سرد خالی کنید . بگذارید کمی از حرارت بیفتد و ولرم شود . چون در مرحله آخر قرار است سبزیجاتمان را با کرم آماده شده مخلوط کنیم و اگر حرارت زیاد باشد جعفری و خیار میپزند و خاصیتشان از بین میرود.

چک میکنبم تا کرم ما ولرم باشد. ابتدا خیار را میریزیم که قوی تر است و زود خودش را شل نمیکند و تند هم میزنیم . و در همین حین سریع جعفری تازه خرد شده را مخلوط کرده و به هم زدن ادامه میدهیم.

باید تر و فرز انجام دهید . چون نمیخواهیم کرمی که ساخته ایم سرد شود به دلیل اینکه این ماسک از نوع ماسک های گرم محسوب میشه. و یک بخش از انرژی اش را گرما تامین خواهد کرد.

کار ساخت و ساز ما تمام شد و حالا باید روی موضع استفاده کنید. پوست رو هم اول کار قبل از همه کار پاکسازی کرده بودیم و آماده ایم.

دو تا کیسه فریزر برمیداریم

مواد آماده شده رو تقسیم میکنیم و با فرچه مخصوص رنگ روی پوست با ضخامت مناسب انجام میدهیم. و سریع کیسه فریزر میکشیم. و با یک حوله میپوشونیم. حتی اگر کسی کمکتان بود میتوانید باد ملایم سشوار را هم روی حوله حرکت دهید تا مواد واکنش لازم را نشان داده و بهتر ویتامین رسانی کنند.

برای صورت هم کیسه فریزر را شکل دهید. جای چشم و بینی و لب را مشخص کنید و با قیچی خارج کنید. و مواد را با فرچه مخصوص رنگ روی کل صورتتون بخوابونید . و با کیسه نایلونی بپوشانید. صورت چون حساس تره لازم به حوله و سشوار نداره.

پس از حدود پانزده تا بیست دقیقه ، ابتدا مواد رو از روی پوست برداشته و با آب ولرم شستشو میدهیم.

خارج ار بحث آبرسانی ، ویتامینه و جوان سازی ، رنگ پوست روشن میشود و از لطافت بی اغراق ، به شکل پوست نوزاد درخواهد آمد.

امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برنامه امروز من ؛

ماساژ پوست سرم با روغن کنجد داغ و موهامم همینطور

در آخر کار ماساژ پوست سرم با جوشانده گزنه

ماسک مو 

عصر رفتم آرایشگاه واسه تمیزی ابرو چون ضدافتاب زده بودم وقتی برگشتم خونه، اول ؛ پاک کننده صورت زدم بعد گلاب بعد با شامپو صورت، صورتمو شستم بعد مرطوب‌کننده زدم ( پوستم مثل پوست نوزاد لطیف و نرم شده بود 😆) 

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

دوستان من یه مطلب دیدم که بهترین محصولات مراقبت از پوست و معرفی کرده. لینکشو میذارم دوس داشتید ببینید شاید کمکتون کنه     

لینکش اینه https://bigsearch.ir/skin

❤🌟 دوست داشتن توبساط من است…هیچ‌کس نمی‌تواند جمعش کند🌟❤