2777
2789
عنوان

بياين راجع به مراقبت پوست و مو باهم گپ بزنيم

| مشاهده متن کامل بحث + 8624 بازدید | 320 پست
هر قرص و امپولو ازمایشی امتحان کردم دکترای مختلف زفتم هیچ فایده نداشت pco هستم و بیچاره موهام کچل شد ...

عزیزم کبود اهن ، و هچنین زینک باعث ریزش شدید مو میشه. قرص زینک بگیرید یه روز در میون بخورید. برای قرص اهن باهاش اب پرتقا ل بخورید چون پرتقال اسید فولیک داره بعلاوه ویتامین س که هر دو لازمه برای جذب اهن وقتی قرص اهن میخورید یه ساعت قبلش و بعدش لبنیات استفاده نکنید. کلسیم در جذب اهن تداخل ایجاد میکنه.

عزیزم کبود اهن ، و هچنین زینک باعث ریزش شدید مو میشه. قرص زینک بگیرید یه روز در میون بخورید. برای قر ...

عزيزم راهكار ديگه ايي هم براي ريزش مو سراغ داري

خدايا تو آني تواني تپاني جهاني تهه استكاني!!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزيزم راهكار ديگه ايي هم براي ريزش مو سراغ داري

من خودم یه مدت دچار ریزش شدید مو شدم ، رفتم ازمایش دادم کبود اهن بود و زینک. قرص اهن اگه دوست ندارید مصرف کنید. اسفناج بگیرید و به صورت سبزی خوردن استفاده کنید، میتونید به عنوان صبحانه تخم مرغ اب پز و اسفناج بخورید . ترکیب تخم مرغ و اسفناج عالی هست. اسفناج منبع غنی اسید فولیک هست

من قصد دارم از امروز شروع كنم و با كمك شما كاراي روزانمون رو اينجا به اشتراك بذاريم پس اگه پايه هستي ...

من هستم

زنی که حالش بایک کتاب،یک شعر،یک ترانه یا فنجانی قهوه،خوب می شود را،هیچ کس نمیتواند شکست دهد...
دوستان برای جوش های زیر پوستی چیکارکنیم؟ من شهریور عروسیمه و به شدت نیاز ب ماسک خوب دارم،ممکنه راهنم ...

ژل ضد جوش سینره محشره 

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   

برنامه امروز من

زدن تونيك تي دو سريتا به موهام

روغن كرچك به دور چشم

روغن بنفشه به گونه هام

بخور بابونه و بعد ماساژ صورت با آب سرد و يخ

من موهام از رشد بسيار كمي برخورداره ك ارثيه كلا بدنم اينطوريه

موهامم زود ب زود موخوره ميزنه

تا بخواد از اونور ي كم رشد كنه كلي از پشت موخوره زده

سشوار استفاده نميكنم اتو نيز و وقتيم موهام خيسه شونه نميكنم

ديگه چيكار كنم؟🙁

كرم دكتر اديب براي چي ميزني گلي؟

سما جون لطفا برنامه روزانتو کهمیگی طرز تهیه اینارم بگو مثلا ماسکی که میزنی خریدنیه یا ساختنی؟چه مارکی؟ترکیب روغنات چیه؟من تازه کارم 

سما جون لطفا برنامه روزانتو کهمیگی طرز تهیه اینارم بگو مثلا ماسکی که میزنی خریدنیه یا ساختنی؟چه مارک ...

عزيزم من ماسكاي مختلف ميزنم يكيش بلك ماسك و گلدن ماسك كه هردو رو خريدم بلك ماسك براي رفع جوش و پاكسازي پوست و گلدن هم روشن كننده عست كه زياد استفاده نميكنم چيزايي كه خيلي استفاده ميكنم بخور بابونه و روغن كرچك براي نرمي و ضدچروكي صورت و روغن بنفشه براي زيباترشدن گونه هاست كه واقعا تاثير داره و براي موهامم از روغن تركيبي نارگيل كرچك رزماري اسطوخودوس مريم گلي و پياز عنصل استفاده ميكنم مكمل هم زينك پلاس ب كمپلكس مولتي پرناتال و گاهي فارماتون استفاده ميكنم

عزيزم من ماسكاي مختلف ميزنم يكيش بلك ماسك و گلدن ماسك كه هردو رو خريدم بلك ماسك براي رفع جوش و پاكسا ...

یعنی همه این روغنایی که گفتی باهم قاطی کنم؟از هرکدوم چه مقدار؟

عزيزم فقط نارگيل و كرچك روغن پايه هست و باقي چيزا عصاره هست كه من مارك تقديس رو گرفتم اگه ٣٢قطره روغن نارگيل و ٣٢قطره كرچك ميزني بايد ٨قطره از هر عصاره بريزي