2777
2789
عنوان

واقعا اینجا جای عجیبیه 😐😐

198 بازدید | 7 پست

خانوم ها هر بار میام اینجا میچرخم کرک و پرم میریزه 

تاپیک های عجیب غریب از اخلاق ها و بدی های شوهرا!!

من تو رابطه هیچکس نیستم و جای کسی نیستم که بخوام قضاوت کنم ولی.. 

فقط میخوام بگم خانوم ها عزت نفستون رو بالاتر ببرید اگر شوهرتون هزارتا بدی داره و یکی دو تا خوبی اون وسط این اصلا عادی نیست!

عمر و جوونیتون رو حروم نکنید! 

اگر بارها تو رابطتون به بن بست خوردید.. اگر هر راهی رفتید نشده.. اگر افسردگی گرفتید و هر شب گریه میکنید، اگر به خودکشی فکر میکنید.. بخدا ارزش نداره 

از این بدتر اون دختر خانوم هایی که کارشون به ازدواج نرسیده هنوز و سفت و سخت پای دوست پسر بدبین و بداخلافشون موندن و ارزوی بهم رسیدن دارن! نکنید این کارو! 

خلاصه خانوم های در شرایط این چنینی.. اگر شرایط جدا شدن دارید بهش فکر کنید و نترسید! یک بار اومدیم زندگی کنیم ها! 🥺❤️

توجه توجه🚫

ما با عضو شدنمون توی نی نی سایت و کامنت گذاشتنمون و حتی با ایجاد کردن تاپیک باعث میشیم خانم مونا تهرانی کسب درامد بالایی داشته باشن✅️

اما متاسفانه به حقوق ما کاربرا اصلا احترام نمیزارن❌️

۱- شرایط حذف تاپیک تغییر کرده❌️

۲-شرایط تعلیق ها تغییر کرده❌️

۳-حذف تاپیک به عهده خودمون نیست❌️

اصلا اینا به یک کنار که یه چیز مفید وارد نکردن که هیچ این سایتو بدتر کردن

لطفا لطفا لطفا لطفا به عنوان یه کاربر که به شما احترام نمیزارن تاپیک نزنید،پست نزارید .

این متن رو کپی کنید و توی تاپیکا بزارید تا همه متوجه بشن

@مونا_تهرانی    

اینجا پادگان نیس،ی کوچولو تحمل کنین تاپیک نزنین مگر ضروری،ک تبلیغاتشون خاک بخوره بفهمن اینجا باوجود ما سایته و باید ب حقوق ما احترام بذارن

بگذار زندگی ات زیر و رو شود . از کجا معلوم زیر زندگی ات بهتر از رویش نباشد؟🦋🌻

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مسئله اینه که اینجا همه چی رو یه طرفه میبینیم ، خانمه میاد هزار تا عیب از شوهرش میگه خب ما هم میگیم طلاق بگیر برو ، ولی نمیدونیم که شاید شوهره دلایل بیشتری برای طلاق دادن این خانم داشه باشه!

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

همین الان که از شوهرم متنفرم باید این متنو ببینم:/

عشقم این برای همه نبود که.. برای اونایی که تو رابطشون واقعا به بن بست رسیدن و همیشه حالشون خرابه و دارن ادامه میدن! 

مسئله اینه که اینجا همه چی رو یه طرفه میبینیم ، خانمه میاد هزار تا عیب از شوهرش میگه خب ما هم میگیم ...

درسته خواستم اینم اضافه کنم دیگه طولانی میشد برا همین گفتم تو رابطه کسی نیستم که قضاوت کنم

من صرفا مخاطبم اون دسته خانوم هایی بود که مشخص خست همه جوره صرفا برای نگه داشتن طرف کنارشون کوتاه میان