2777
2789

لطفا بعد متن نکات رو بخونید به انتخاب گزینه کمک میکنه. 

بچه ها اگه  پسری که باهاش در ارتباطید وسط حرفاش یهو بی مقدمه چه مامان خوبی داری ، عجب مامان خوبی داری.  بعد بگی یعنی چی، بگه دیالوگ فیلم هزارپاس یکی تو فیلم  از مادر جواد عزتی خوشش میومده و فلان الان افتاده رو زبونم این حرف به دوستام میگم و به پسرعمم گفتم.

بعد بگی عجب واقعا گفتی ، بگه آره ما راحتیم و این حرفا.

شما به خودتون میگیرید حرفشو ؟ یعنی فکر میکنید واقعا به مادرتون منظوری داشته ؟

نکته ۱ : سال گذشته پسره گفت عکس مامانتو ببینم بعد یکم مکث کرد نگاه کرد عکسو ( پشت فرمون بود شاید به همین دلیل مکث کرد ) بعدش گفت مامانت از خودت خوشگلتره

نکته ۲: سر این قضیه که گفت مامانت خوشگلتره دید من ناراحت شدم گفت حسودی میکنی به مامان خودت ؟ منظورم اینه نسبت به سنش خوبه و خودت میدونی تو خوشگلتری. بعد من گفتم خوبه بگم بابات از خودت خوشگلتره گفت آره اصن خوشگلتره بابام ناراحتی نداره که . یعنی خودش ناراحت نشد.

نکته ۳ : آدم خیلی شوخ طبع و راحتیه همه جوره با دوستاش شوخی میکنه و از این شوخیا میکنه

نکته ۴: تا بحال مامانمو ندیده از نزدیک برخورد نداشتن ( آشنای دوره ولی همو با صحبت و اینا ندیدن )

نکته ۵: عادت داره حرفایی که میزنه رو بالا پایین نمیکنه تو ذهنش و میبینه من ناراحت شدم تعجب میکنه میگه شوکه شدم . انگار که اطرافیانش و خودش از این چیزا ناراحت نمیشن.

تعداد رای : 24
نظرسنجی
منظور بد داره. رابطه رو کات کن
8
33%
منظور بد نداره. اخلاقشه. حساس نباش
1
4%
نمیشه قضاوت کرد.به رفتارش دقت کن اگه چیز مشکوکی دیدی بعد تصمیم
11
45%
به نظر نمیاد منظور بدی داشته باشه ولی حد و مرزشو مشخص کن و تذکر بده
4
16%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به نظر منطور بدی نداره ولی خب زیادی ببخشید از شعور بهره نمیبره اصلا حرفش درست نیست یعنی آدم به رفیقش میگه عجب مادری داری .رفیقش چقدر بی غیرته .بهش تذکر بده بگو اصلا حرفت درست نیست و خوشم نمیاد انقدر تکرارش کنی 

#انسانیت
به نظر منطور بدی نداره ولی خب زیادی ببخشید از شعور بهره نمیبره اصلا حرفش درست نیست یعنی آدم به رفیقش ...

من تذکر میدم تکرار نمیکنه. خیلی از این شوخیا میکنن حتی بدتر ناراحتم نمیشن. به پسر عمش گفته اینو تازه