لطفا بعد متن نکات رو بخونید به انتخاب گزینه کمک میکنه.
بچه ها اگه پسری که باهاش در ارتباطید وسط حرفاش یهو بی مقدمه چه مامان خوبی داری ، عجب مامان خوبی داری. بعد بگی یعنی چی، بگه دیالوگ فیلم هزارپاس یکی تو فیلم از مادر جواد عزتی خوشش میومده و فلان الان افتاده رو زبونم این حرف به دوستام میگم و به پسرعمم گفتم.
بعد بگی عجب واقعا گفتی ، بگه آره ما راحتیم و این حرفا.
شما به خودتون میگیرید حرفشو ؟ یعنی فکر میکنید واقعا به مادرتون منظوری داشته ؟
نکته ۱ : سال گذشته پسره گفت عکس مامانتو ببینم بعد یکم مکث کرد نگاه کرد عکسو ( پشت فرمون بود شاید به همین دلیل مکث کرد ) بعدش گفت مامانت از خودت خوشگلتره
نکته ۲: سر این قضیه که گفت مامانت خوشگلتره دید من ناراحت شدم گفت حسودی میکنی به مامان خودت ؟ منظورم اینه نسبت به سنش خوبه و خودت میدونی تو خوشگلتری. بعد من گفتم خوبه بگم بابات از خودت خوشگلتره گفت آره اصن خوشگلتره بابام ناراحتی نداره که . یعنی خودش ناراحت نشد.
نکته ۳ : آدم خیلی شوخ طبع و راحتیه همه جوره با دوستاش شوخی میکنه و از این شوخیا میکنه
نکته ۴: تا بحال مامانمو ندیده از نزدیک برخورد نداشتن ( آشنای دوره ولی همو با صحبت و اینا ندیدن )
نکته ۵: عادت داره حرفایی که میزنه رو بالا پایین نمیکنه تو ذهنش و میبینه من ناراحت شدم تعجب میکنه میگه شوکه شدم . انگار که اطرافیانش و خودش از این چیزا ناراحت نمیشن.