2777
2789
عنوان

نظرسنجی: بچه ها اگه با پسری که در ارتباطید ...

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 41 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوری تذکر میدم جدیدا. شما کدوم گزینه رو زدی ؟

گزینه ۴ .کلا پسرا ادبیاتشون با ما دختر ها فرق داره به شوخی ب رفیق هاشون فحش و اینا میدن .من خودم مثلا دوس پسرم فحش میده از دهنش میپره ب شوهی و اینا گیر بهش نمیدم ولی ی سری فحش ها واقعا زشته  درباره خانواده و زن بچه طرف من اصلا نمیتونم قبول کنم

#انسانیت
گزینه ۴ .کلا پسرا ادبیاتشون با ما دختر ها فرق داره به شوخی ب رفیق هاشون فحش و اینا میدن .من خودم مثل ...

من تو دخترا هم زیاد دیدم. واقعا بدم میاد شوخیشم جالب نیس. دیدم تو خانواده هاشون همه چی میگن

من تو دخترا هم زیاد دیدم. واقعا بدم میاد شوخیشم جالب نیس. دیدم تو خانواده هاشون همه چی میگن

کلا فحش جالب نیست چه برا دختر چه پسر شخصیت طرف خیلی میاد پایین باهاش هرچقدر هم که آدم خوبی باشه

#انسانیت
کلا فحش جالب نیست چه برا دختر چه پسر شخصیت طرف خیلی میاد پایین باهاش هرچقدر هم که آدم خوبی باشه

حالا جز فحش همچین مدل حرف زدن و تیکه هایی هم جالب نیس. حالا نمیدونم ما حساسیم یا چی. خیلی از دوستام مثلا ناراحت نمیشن اصلا ولی من برام اوکی نیس حتی یه دیالوگ از یه فیلم. در این حد 

حالا جز فحش همچین مدل حرف زدن و تیکه هایی هم جالب نیس. حالا نمیدونم ما حساسیم یا چی. خیلی از دوستام ...

نه واقعا حساس نیستی عزیزم این حرف زشته منم دوس پسرم ب مادرم چنین حرفی می‌زد واقعا ناراحت میشدم .حس میکردم هول و هیزه

#انسانیت
بیرون اشتباه میگیردتون ؟ اولین باره همچین چیزی میشنوم یه نظر سنجی بزن توام 😂

اره مثلا پیام میداد. دیدمت امروز خیلی خوشگل بودی این شاله نارنجیه بهت خیلی میاد

بعد من میگم من نبودم من بیرون نبودم. کثا.. اشغا... 

اونم میگه وای ببخشید حتما مادرت بوده. عذر میخوام 💔💔💔

واقعا لازمه تاپیک بزنم.. 

نه واقعا حساس نیستی عزیزم این حرف زشته منم دوس پسرم ب مادرم چنین حرفی می‌زد واقعا ناراحت میشدم .حس م ...

واقعا پسرا کلا دقت نظر دخترا رو ندارن. بیین بنظر من خودشون خیلی راحتن و دخترا همیشه حساس بخاطر نکته سنجی. پس بنظرت بهش مستقیم بگم که ناراحتم میکنه این رفتار و ازش بخوام پیش من رعایت کنه ؟