2789
عنوان

هم درس هم کار

3697 بازدید | 19 پست

سلام.

کسی هست که تجربه ی درس خوندن و کار کردن همزمان رو داشته باشه؟ + زندگی مستقل و تو خوابگاه؟

به نظرتون شدنیه؟

من الان 6 ساعت در روز کار می کنم. ولی انقدر خسته می شم که در طول روز هیچ کار خاص دیگه ای نمی رسم انجام بدم. و بیشتر خوابم. برنامه ی شخصی ای واسه خودم نمی تونم داشته باشم.

وقتی هم دانشجو بودم کار می کردم اما ساعتهای کمتر، که بازم خیلی سخت به درسام می رسیدم و باز همیشه خسته و داغون بودم.

حالا واسه ارشد، می خواستم برم یه شهر دیگه. شهر خودمونم پذیرش استعدادهای درخشان دارم می تونم همین جا بخونم. اما خب دوست داشتم برم یه شهر دیگه. هم واسه اینکه افسردگیم بهتر شه، هم چیزای جدید تجربه کنم. هم مستقل شم و از یه سری مسائل و مشکلات اینجا دور باشم.

اما بابام بهم گفت نمی خواد انتخاب رشته کنی. همینجا بمون. چون هیچ جوره نمیشه خرجتو بدم اگه بری جای دیگه. الانم بابام درآمدی نداره. از من پول می گیره.

از طرفی دوستام می گن نه برو، هم کار کن هم درس بخون.

به نظرتون شدنیه؟ هم درس بخونم (رشتمم هم پروژه ای و یا عملی نیست، همش مقاله و کتاب و پژوهشیه و زمانبره مطالعه ش) هم کار کنم، هم کارای روزمره ی یه زندگی مستقل مثل غذا و نظافت و ... منی که همین الانش انقدر کم میارم؟؟

خیلی گیج و درمونده م نمی دونم چی کار کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره میشه.منم دانشجو بودم از 4تا9شب آموزشگاه تدریس میکردم.یکم واسه درس خوندن وقت کم میاد.ولی خوبه باز

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

من تجربه همشو داشته ام۰ متاهلم هستم۰ دیدم بعضیا چند تا بچه ام دارن به همه کارشونم میرسن۰ باید مدیریت کنی وقتتو

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

وقتی ی خانم ه به بچه میرسه هم کار می کنه هم کار خونه میرسه هم همسرداری میکنه و گاها درس هم می خونه... پس میشه دوست  عزیز فق و فقط با برنامه ریزی ..... ی تاپیکی بود چن وقت پیش که خانمای شاغل چطور به کاراشون میرسن که نکته های خوبی گفته شده بود....

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین

نه کمبود ویتامین ندارم. ولی افسردگی دارم. شاید واسه اونه. فعلا هم قرص می خورم ولی باز انگار قرصه هم بیشتر کرده خوابمو

بچه هایی که خوابگاه بودین و کار می کردین چطوری بود؟ می رسیدین به غذا و شستشو و این چیزا؟

بعد من اگه بخوام اینکارو کنم کلا همه ی هزینه هاش باید با خودم باشه. هم هزینه ی تحصیل هم خوابگاه هم غذا و وسایل و ... شدنیه؟

چون همین الان حقوقم اصلا کافی نیست.

ی سایتی هست به اسم چی نپوشیم ک ی قسمتی داره در مورد مدیریت و برنامه ریزی....حتما بهش سربزن حساابی کمکت میکنه... هر روز هم مولتی ویتامین بخور که باز تو این سایت هم توضیح داده شده

خدایا!بجز خودت به دیگری واگذارش نکن!تویی پروردگار او!پس قرار ده بی نیازی در نفسش،یقین در دلش،اخلاص در کردارش.روشنی در دیده اش،بصیرت در قلبش،وروزی در زندگیش،امین یا رب العالمین
ی سایتی هست به اسم چی نپوشیم ک ی قسمتی داره در مورد مدیریت و برنامه ریزی....حتما بهش سربزن حساابی کم ...

می خونم اون سایتو همیشه. برنامه ریزی هم خیلی روش تا حالا امتحان کردم ولی باز نمیشه. یه کم هم کلا کندم تو انجام دادن کارهام. ویتامین هم می خورم همیشه. کمبود ندارم

والا موقعی که خیلی کار داشتم بازم همین برنامه ریزی بود دیگه... غک نمیکنم معجزه دیگه ای وجود داشته باشه.... شاید یک دفعه سنگ بزرگ بر میداری؟

والا موقعی که خیلی کار داشتم بازم همین برنامه ریزی بود دیگه... غک نمیکنم معجزه دیگه ای وجود داشته با ...

نه آخه اصلا کار خیلی سختی نمی خوام انجام بدم که بگی سنگ بزرگه و اینا...

مثلا الان، از ساعت 4 تا 10 سرکارم. خب یعنی از سه باید پاشم آماده شم و تا برسم، و ده و نیم به بعد هم می رسم خونه.

می رسم خونه تا شام و دوش و یه کم نشستن باشه، شده 12

صبحم خیلی تلاش کنم 9 بیدار می شم. یه کم کارای حاشیه ای مثل خرید بردن مامانم و کارهای شخصی، میشه ظهر. 

یه تایمی هم لازم دارم برای اینکه قبل سرکار رفتن برنامه ریزی کارمو بکنم و چیزاییشو آماده کنم

یعنی به زور بیدار میشم، تا میام به خودم بجنبم باید برم سرکار بدون اینکه کار خاصی کرده باشم، و برگشتن هم خیلی تلاش کنم چند تا خرده ریز انجام می دم و می خوابم

حالا نمی دونم چطور میشه به این روتین دانشگاه رفتن و مقاله و تحقیق و زندگی خوابگاه رو اضافه کرد