2789
عنوان

راهنمایی شغلی

1 بازدید | 18 پست

اقا بیایین تجربه هاتونو یا حتی همون شغلی که توش قرار دارینو بگیین ، مثلا کسایی که وکالت خوندن یا دبیری یا روانشناسی شغلتون چطوره ، چه مراحلی پشت سر گذاشتین و آینده شغلیتون در چه سطحیه؟ یا حالا بقیه مشاغل راهنمایی کنین ی شغلی که آینده و در آمدش اوکی باشه

ببین تو هرررر چیزی که وارد میشه اگر تخصص و مهارت بالا کسب کنی درآمدت خوب میشه، فرقی هم نداره چه رشت ...

خب مثلا از دید شما دبیری بهتره یا وکالت ؟ الان وکیلا از دولتم حقوق میگیرن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من خب خودم روحیه قاطعی دارم در عین حال که جدیم ادم دلسوزیم یکوچولو عصبیم و همدردی کردنو دوس دارم کمک کردن به افراد و در کنارش موقعیت شغلیم برای آیندمم خیلی اوکی باشه

وکیل هستمسخت بود روزهای سختی رو پشت سر گذاشتم اما درآمدم خوبه و خیلی خوشحالم این راه رو اومدم

جدی ؟ چند سالگیتون رسما وکیل شدین دیگه؟ خیلی درستون طول کشید آزمونا و اینا؟

من خب خودم روحیه قاطعی دارم در عین حال که جدیم ادم دلسوزیم یکوچولو عصبیم و همدردی کردنو دوس دارم کم ...

ببین خواهرانه بهت میگم دبیری اگه رشته هایی که امکان تدریس کنکور دارن آوردی برو اگه نه که درآمدش پایینه من خودم امکان تدریس بیرون نداره رشتم برا همین ناراضی ام

حقوق و روانشناسی و حسابداری اقتصاد و مدیریت ها رشته های خوبین خودتو تو ده سال آینده او هر کدوم تصور کن ببین کدومو بیشتر دوس داری (راستی به هر رشته ای فک کردی بدترین حالتو هیچوقت در نظر نگیر چون برای آدمای کم تلاشه )

علوم پایه نرو اصلا

ببین خواهرانه بهت میگم دبیری اگه رشته هایی که امکان تدریس کنکور دارن آوردی برو اگه نه که درآمدش پای ...

یعنی الان روانشناسیم آیندش خوبه؟ اخه من با روانشناسیم خیلی اوکیم ، بعد علوم پایه منظورتون چیبود؟

حقوقم که میگن مسیر طولانیداره