2789
بلهههه

عزیزم شما علایمت چیه .من یک سال بعد کلی آزمایشی عکس .بستری شدنتو بیمارستان دکتر گفت روده تحریک پذیر دارم .دارو خوردم خیلی خوب شدم .الان هرچند وقت یکبار میاد سراغم ..سوزش پهلو شکم ..انگار شکم زخم شده از داخل ..میخام بدونم شما چیکار میکنی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما علایمت چیه .من یک سال بعد کلی آزمایشی عکس .بستری شدنتو بیمارستان دکتر گفت روده تحریک پذیر ...

اهمم بسم الله الرحمن الرحیم

بنده زمانی که استرس میگیرم یا وقتایی که غذاهای بادزا(😂) میخورم شکمم باد میکنه و سفت میشه و صداهای نابهنجار از خودش میده، وقتی یه چیز سردی میخورم به قدری دل درد میگیرم که میزنه به نافم و گلاب به روتون دستشویی هم نمیتونم برم اینقد تیر میکشه

💚💚
اهمم بسم الله الرحمن الرحیمبنده زمانی که استرس میگیرم یا وقتایی که غذاهای بادزا(😂) میخورم شکمم باد ...

من فقط این سوزش امونمو میبره الان سه ماه بود خوب بودم .چند روز پیش قرمه سبزی و آب دوغ خیار خوردم .نمیدونم از اونه

من به یه سری غذاها حساسم یعنی میخورم شکمم اینقد باد میکنه که انگار میخواد بترکهچند تا قرص از دکتر گر ...

منم مبورین و پروبیوتیک اینا دکتر داد ..کم کم قرص هامو کم کرد ..برا من دردش میزنه به رحم. لگن احساس میکنم عفونت لگنی گفتم .دکتر زنان اینا رفتم گفتم عفونت نداری

من فقط این سوزش امونمو میبره الان سه ماه بود خوب بودم .چند روز پیش قرمه سبزی و آب دوغ خیار خوردم .نم ...

من فامیلامون نمیتونن قرمه سبزی بخورن برای ببخشیدا م ع ق ده این قضیه تا خود روده

💚💚

منم فک کنم دارم،زیاد نفخ میکنم،وقتی استرس بگیرم هر جا باشم باید بدوام دشویی،شکمم صدا میده گاهی

فقط 7 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پخش و پلا توی ذهن منی❤️

منم نرفتم .ولی آندوسکوپی آزمایش مدفوع سی تی اسکن تو بیمارستان گرفتن دکتر گفت روده هات سالمه

من علائمم رو گفتم گفت روده تحریک پذیر داری این آندوسکوپی اینا فکر کنم به مق عد ربط داشته باشه

💚💚