2777
2789
عنوان

با سهمیه ۲۵ درصد قبول میشم ؟

233 بازدید | 12 پست

سلام رشته ام تجربیه و سهمیه ۲۵ درصد دارم و والا زیادی به قبولیم اعتماد ندارم تجربه ای دارید یا کسی بوده ار اطرافیانتون که با این شرایط قبول شده باشه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط ازت عاجزانه خواهش میکنم 

هررررررررچیییییی قبول شدی توش درس بخون بعدا مدیون گسی نباشی ، با سواد باشی توش 

تروخددددددداااااا عین این پزشکان نشی که با شهریه قبول میشن و هیچیی بارشون نیس

قبولیای مارو شماها میگیرید نگران نباش

عزیزم عقل داری سواد هم داری شرایطش رو برو سرچ کن بعد بیا الکی حرف بزن ظرفیت دانشگاه اگه به فرض یک کلاس ۳۰ نفره ۳۵ نفر قبول میکنن اون ۵ نفر از سهمیه ای ها هستن و جای هیچ کس هم نمیگیرن توب کنکور هم با خودشون رقابت میکنن نه امثال شما 

فقط ازت عاجزانه خواهش میکنم  هررررررررچیییییی قبول شدی توش درس بخون بعدا مدیون گسی نباشی ، با ...

والا دو ساله دارم روزی ۱۱ ساعت میخونم به نظرم خیلی بیشتر از بعضیا حقمه قبول شم و آدم یه رشته ای رو قبول شه که دوسش داره قطعا توش بهترین میشه