2777
2789
عنوان

به نظرتون تو این تایم مونده چی میشه قبول شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 167 پست
من دیدم پزشکی آوردن خیلیا از اردیبهشت تازه دیگه شب و روز خوندن ولی در کل معدل بالا بیاری مثلا ۱۹/ ...

من دارم میخونم از مهرم میخونم طوری نبوده ول کنم یک هفته نخونم.. یک مشکلاتی پیش اومده خب مثلا توی ماه دو سه روزی نخوندم ن پیوسته... اما امروز گفتم به مامانم حوصله هیچیو ندارم ن خوندن نه خواب نه گوشی نه هیچی گفت پس این همه زحمت کشیدی خوندی بی فایده اس 

بعد گفتم آزاد پرستاری بیارم میزارین برم گفت ن 

با این ک سطح زندگیمون بد نیست خوبه خداروشکر و توانشو دارن.. گفت ن میمونی خونه اگه پارسال می آوردی حرفی میگم مامایی پارسال می آوردم آزاد یا پرستاری شهر دور چرا نزاشتین میگه نمی آوردی :/هی بیاین بگین حرف دلتون  رو بگین  به خانواده و باهاشون حرف بزنین.. یکبار تو عمرم خواستم یک کلمه امیدوار کننده تو این شرایط بد بهم بگه به گریه ام انداخت :/

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه اردیبهشتو میگی ک هیچی

ولی اگه تیر منظورته بخون برا معدل بینشم یکی دوساعت وقت بزار برا تست کنکور تیر 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤
من دیدم پزشکی آوردن خیلیا از اردیبهشت تازه دیگه شب و روز خوندن ولی در کل معدل بالا بیاری مثلا ۱۹/ ...

عزیزم اینا همش خیاله 

شخصی ک ۱۴ ماه درس میخونه میبینی حتی پزشکی هم نمیاره

من ۹ ماه روزی ۱۲ساعت درس خوندم تازه رتبم شد ۳ هزار 

رقابت تجربی بالاست

با احترام ، کسی غیر از استارتر ریپلای نزنه‌.

من دارم میخونم از مهرم میخونم طوری نبوده ول کنم یک هفته نخونم.. یک مشکلاتی پیش اومده خب مثلا توی ماه ...

عزیزممم

منم همیتجوریم کلا ب خانواده بگی مشکل یکی باشه میشه دوتا

با خودت عهد ببند سفت بگیری مطمئنم قبولی

الان اونایی ک از مهر شروع کردن جا زدن تو نزن.خیلیا تازه میخان شروع کنن و قبول میشن با بهترین رتبه

اشتباه میکنن عزیزم کسی که الان سفت و سخت بخونه حتی بالاتر از فیزیو رو هم میاره

مطمئنین؟ من هیچ کسو ندارم باهاش دردو دل کنم یا چیزی بگم جز همین سایت نه خانواده ای ن دوست آنچنانیی دیگه تو این موقع ها ک میرسه امیدشون رو کنکوری ها از دست میدن میگن نمیشه میدونین آخه سخته... به خدا سخته.. اما من باید دووم بیارم 

الان فکر میکنم هیچی نمیارم. پایه ام متوسطه زیست و شیمی خوبم فیزیک و ریاضی متوسط زمینم خوبم

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه