2777
2789
عنوان

به نظرتون تو این تایم مونده چی میشه قبول شد

| مشاهده متن کامل بحث + 2446 بازدید | 167 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه میکنن عزیزم کسی که الان سفت و سخت بخونه حتی بالاتر از فیزیو رو هم میاره

دقیقا

کنکور اولش مهم نیست آخرشه ک مهمه

الان کسی ک از مهر استارت زده مگ یادشه مهر چی خونده یا اصلا نکات همه ی تستایی ک کار کرده تو خاطرشه؟

تنها مهم اینه اصل مطلبو یاد بگیری و درک کنی دیگ هر تستی بدن میتونی بزنی

ک الان تایم برای یادگیری هست هنوز

عزیزممم منم همیتجوریم کلا ب خانواده بگی مشکل یکی باشه میشه دوتا با خودت عهد ببند سفت بگیری مطمئنم ...

آره نمیتونم جا بزنم اما دیگه یک آدمم یک وقتا نیاز دارم به امید به اینکه یکی بگه میشه ک آینده ات روشنه بین این همه تاریکی ک تو تنها نیستی منم کنارتم ولی هیچ کس هیچ وقت نبوده و نیست 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
مطمئنین؟ من هیچ کسو ندارم باهاش دردو دل کنم یا چیزی بگم جز همین سایت نه خانواده ای ن دوست آنچنانیی د ...

من مطمئنم که میشه

توکل به خدا و استمرار کلید موفقیت 

خدا یا چنان کن سرانجام کار تو خشنود باشی و ما رستگار
عزیزم اینا همش خیاله  شخصی ک ۱۴ ماه درس میخونه میبینی حتی پزشکی هم نمیاره من ۹ ماه روزی ۱۲ساع ...

عزیزم اگه قبلا نمیشد الان میشه بخاطر معدل

این همه آدم پارسال یودن با درصدای کم ولی معدل بالا پزشکی اوردن

من خودم برای پرستاری ۳ ماه خوندم 

پایه آتون چطور بود؟ چیا خوندین چجوری؟ چند ساعت 

بانوی گلهای ماگنولیا...... لطفا آقایون هول نینی سایت درخواست ندن و درتاپیک هام شرکت نکنن امیدوارم نینی سایت یک روز از شر این موجودات کثیف راحت بشه 
چکار کرد چی قبول شد

دو ماه خوند پرستاری اورد

تو همین سایت یکی از بهمن خوند ۳ رقمی اورد

یکی بود ۴ ماه خوند دندون آورد

کار خصی نکردن روی مطالب روان و تست خیز تمرکز کردن و همونا رو خوندن به علاوه کار کردن تستای کنکور و اگر وقت شد تست تالیفی مثلا برای هر مبحث ۴۰ ، ۵۰ تا

من خودم برای پرستاری ۳ ماه خوندم 

واااای خدا انگیزه گرفتم 

امروز خیییلی دلم گرفت از صبح مرسییی 

چه سالی ،پایه تون چطور بود؟

از زیستم فقط یه فصل حذفیات دارم از ژنتیک بنطرتون خوبه یا کلا حذف نکنم ؟