2777
2789
عنوان

هرچی با شوهرم بد میشم اون بهتر میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 759 بازدید | 35 پست
ن اصلا اینطوری نیست ولی جلوی آدم ضعیف دیو میشن و جلوی آدم قوی موش میشه

اصلا اینجوری نیستش 

من خودم خانوممو اذیت کردم وقتی هم فکر میکنم مث خر پشیمون میشم که جرا این رفتار شون میدادم و بهش هم میگم شرمنده اینجوری باهات کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا اینجوری نیستش  من خودم خانوممو اذیت کردم وقتی هم فکر میکنم مث خر پشیمون میشم که جرا این ر ...

انه شوهرم تا کوچکترین فرصت و برای آزارم پیدا میکنه دریغ نمی کنه ولی دیگه اثری رو من نداره چون شوهرم برام بی ارزش شده 

چه مشکلاتی عزیزم

اولش بگم دوستش دارم بیش از اندازه

یه چند سالی سرد بود از نظر زناشویی من کلی اذیت شدم اما از اون روزی که من بیخیال شدم اوم گرم شده

هر چی میگذره من از نظر زناشویی سرد و سرد میشم اون گرم

اما من دیگه دلم نمیخواد 

انه شوهرم تا کوچکترین فرصت و برای آزارم پیدا میکنه دریغ نمی کنه ولی دیگه اثری رو من نداره چون شوهرم ...

وا مگه برده هستی براش

اینقدر من بدم میاد از این دسته مردا که زن میگیرن فکر میکنن برده هستن

حالا درست من خداشاهده زنش زنگ بزنه بهش کره ماه باشه زود میره خونه

الان چی کار میکنه ؟؟

اره ولی تو این سن باید از صفر شروع کنیم با اینکه دو پسر جوون داریم بجای اینکه خودمون کمک دست اونا باشیم اونا دارن کار میکنن که بتونیم لااقل یه خونه ۴۰ متری بخریم از مستاجری راحت بشیم 

چه نوع اذیت های کردین خانمتون رو ، الان عذاب وجدان دارین ، یا نه از روی عشق و علاقه ای ک ب همسرتون د ...

یه چیزا ریز بهش گیر میاد . مثلا اینجوری میخندی بدم میاد 

یا این بدم میاد حرف بزنی ... از این شعرورا .

ولی بس دوست دارم الان هم خیلی بهش احترام میزارم .امید زندگیمه

اولش بگم دوستش دارم بیش از اندازه یه چند سالی سرد بود از نظر زناشویی من کلی اذیت شدم اما از اون ...

من تو این مورد یجور دیگه مشکل دارم و شوهرم کارماشو  پس داد و از وقتی ۳۰ سالم بود کلا قدرت جنسیشو از دست داد و از این چیز خدا محرومش کرد منم چون ازش متنفرم ناراحت نیستم