2777
2789
عنوان

شوهرم نفسمو برید...

1539 بازدید | 58 پست

دوستان ما عید بخاطر ماه رمضون سفر نرفتیم و گفتیم تعطیلات عید فطر سفر بریم،متاسفانه همسرم سرمای شدید خوردن و حتی چند روزی سرکار نرفت... من بخاطر شرایط پیش اومده چون می‌دونم بدنش خیلی در مقابل مریضی ضعیفه دیدم امروز خیلی بدترم شده سفرمون رو که با خواهرم کنسل کردم.حالا خواهرم بهش میگ عیب نداره فدای سرت خوب بشو بعدا فرصت هست...

از  دیروز دم ظهر تا الان باهام قهر کرده و دریغ از کلمه ای حرف...

دم افطار خواب بود...

حتی حاضر نشد آخرین افطار رو کنارم باشه...

بخدا وقتی چند روز درگیر بیماری شد همینجوری با زبون روزه ازش پرستاری میکردم و دمنوش های مختلف درست میکردم دریغ از ذره ای درک...

حتی عید فطر رو بهم تبریک نگفت هرساله بهم عیدی میداد...

وقتی خواب بود بعدافطار رفتم مسجد...یکی زنگ نزد بگه کجایی...تا بیام خونه ساعت 10شدوقتی اومدم دیدم داره تلویزیون سریال نگاه می‌کنه...

دیشبم بالای همون مبل بالشت از کمد برداشت خوابید...

امروز برای نماز عید فطر بیدارش کردم گفت نمیام.

وقتی اومدم از نماز حالشو پرسیدم خواستم بغلش کنم و تبریک عید بگم اما پس زد و گفت مریضم...

خونه داره خفم می‌کنه...حالم داره بد میشه بغض دارم...

خدایی شما بهم بگین کارم بد بوده بخاطر حالش کنسل کردم؟

(در ضمن سفرمون دونفره بوده)

امروز ۴روز شده از قهرش...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای انقدر اعصابم از دست این مردا خورد میشه که برم سرم بکوبم دیوار بهش بگو مرد گنده خجالت بکش چه طرز رفتار کردنه آخه😐عزیزم ببین خودتم برای چند روز مثل خودش رفتار کنی درست میشه البته اگه قبلش باهاش حرف زدی 

دقیقا من خیلی وقته منتظر این سفر بودم واقعا دلیل قهرشو نمیفهمم

خودش با خودش درگیره ولش کن کار خودتو بکن خوددرگیریش حل شه خودش میاد سمتتون اینجور شخصیتا هی بری سمتش بیشتر طول میده قضیرو بیخیال باش

وای انقدر اعصابم از دست این مردا خورد مردا که برم سرم بکوبم دیوار بهش بگو مرد گنده خجالت بکش چه طرز ...

والا من بدون بحث و جدل کنسل کردم و هیچ منتی هم نذاشتم سرش...روز عید فطر خاستم بغلش کنم امتناع کرد گفت مریضم حوصله ندارم منم از همون جا باهاش عین خودش دارم رفتار میکنم.