2777
2789
عنوان

بهم گفت کوتوله نیم وجبی

469 بازدید | 27 پست

قد من ۱۵۷

یادمه از کلاس هشتم کلی ورزشای کششی انجام میدادم الانم که الانه بعضی اوقات ورزش میکنم

خواهر شلوار منو پوشیدع بود بعد پارش کرده بود شلوارامون شبیه به همن منم متوحه نشدم خودش گفت منم داد هوار که من پول به بدبختی جمع میکنم تو چرا پارش میکنی میخای بپوشی بپوش ولی پارش نکن

مامانمم بهم گفت دیگه ساکتشو سرمو بردی کوتوله نیم وجبی دلم گرفت حقیقتا

چن وقت پیشم داشتم ورزش میکردم گفتم میخا برم والیبال خواهرم میره ورزشگاه خودش۱۵۹ گفت به لحن شوخی نه بامن نیا مسخرم میکنن میگن خواهرت چرا اینقدر کوتاهه:)منم خندیدم ولی واقعا دلم گرفت

چن وقت پیشم هم کلاسیم ۱۶۰بهم گفت یه فکری به حال قدت کن منم گفتم یسری ورزش برات میفرستم اونارو انجام بده قدت بلند شد بهم بگو دختره بیشور😐

خلاصه شنیدم بارها این کلمه رو و واقعا ناراحت شدم کاش قدم ۱۷۰بود اصلا اعتماد بنفس ندارم جلو خودمو میگیرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

157تا 160که خیلی تفاوتی نداره اصلا تفاوتش به چشم نمیاد تو خودتو دست کم گرفتی نقطه ضعفت شده قدت اصلا برات مهم نباشه ورزش های کششی انجام بده بدون توجه به بقیه

فقط 13 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   

بگومادرجان  قدارثی هست اگربشماقدم رفته خوب چرااینجوری میگی اگربه پدرم رفته بازم مقصرتویی اونموقع شوهر۲متری انتخاب نکردی بچه هات بهش برن قدبلندبشن

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

بخاطر ۲،۳ سانت مسخره میکنن؟؟😐 کسی مسخره میکنه که خودش حداقل ۱۰ سانت بلندتر باشه نه دو سه سانت😐عجب ...

😂همین واقعا خودم میگیره خودشون کوتاهن و اینو میگن البته مامانم ۱۷۲

اصلا کسایی که قدشون بلنده تو فامیلامون اصلا همچین حرفی بمن نزدم همه ۱۷۰به بالا

عجب چ اعتماد بنفسی دارن خواهرتو دوستت اگ بخاطر دوسه سانت ب خودشون مینازن؟!!!میگفتی زیاد جو نگیرتتون اگ من کوتوله ام شما هم هستین فاز برندارین برامن

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉       ❌️لطفا قبل از بحث بامن خوب امضامو بخون تاوقتی کم اوردی 💩شدی یهو نگی وای من اگ امضاتو میخوندم اصلا باهات بحث نمیکردممم❌️                                               مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉

بگومادرجان  قدارثی هست اگربشماقدم رفته خوب چرااینجوری میگی اگربه پدرم رفته بازم مقصرتویی اونموق ...

🥺نه من اینو نمیگم پدرمو خیلی دوس دارم ناراحت میشه

منم قدم ۱۵۳ و ایناس اصلا اعتماد ب نفس ندارم ،ولی این چیزا رو خدا میده ،چرا ناراحت و شرمنده باشیم واسه چیزی که یک درصد توش دخیل نبودیم ،بخدا کوچکترین حرفی ک ادمو ناراحت کنه خدا خودش میبینه و جوابشونو میده ،اوناییم ک این حرفارو میزنن ب ی ورت بگیر 🙄😖بیشعورا

من که ۱۵۶ هستم الان باید آب میشدم ..اصلا به هیچ احدی اجازه ندادم درمورد حرفی یا توهینی کنه ...ببین مامانت هماره بهت اینطوری گفته بهش رک و پوستکنده میگفتی منم از نسل شمام....جواب بده عزیزم تا دیگه هر کسی به خودش اجازه نده هر چی بگه ...ضمنا این مسائل همه چرته ..دعا کن پیشونی نوشتت بلند باشه ...دیدم دخترای خوشگل و قد و قامت دار که تو زندگیشون خوشبخت نشدن و برعکس دیدم اونایی که ذره ای زیبایی نداشتن چنان بخت و اقبالی داشتم که همه انگشت به دهن گرفتن