2777
2789
عنوان

کسی با وجود قرص جلوگیری باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 39 پست
وای نه.ـاگه امضامو دیده باشی نوشتم عاشق بارداری ناخواسته ام ولی الان نه. چون بچه یکساله دارم

باشه گلم ایشالا که نیستی راحت باش هر چه خدا صلاح بدونه همون میشه عزیزم 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره فقط تنها كاري كه كردم اين بود كه امشب رابطه داشتم قرصمو از صبح فرداش خوردم

وا خب قرصو که باید از یک دوره قبل از پریود شرو کرد! یعنی یه سیکل پریود بخوری و روش جلوگیریت یه چیز دیگه باشه، بعد دوره بعد قرص...تو تنظیم که اینجوری میگفتن

وا خب قرصو که باید از یک دوره قبل از پریود شرو کرد! یعنی یه سیکل پریود بخوری و روش جلوگیریت یه چیز د ...

نه من اينجا هر ماه ميخورم

٥ روز بعد از پريوديم قرص جديد ميخورم

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!
مامان بدون نی نی برات از ته دل دعا کردم.ان شاالله سال دیکه ماه رمضان نی نی بغلت باشه.اللهم صل علی مح ...

وااااای ممنون عزیزدلم الهیییی امین .دعا میکنم هرحاجتی که دارین براورده بشه عزیزم 

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

آره شده. اگر بچه نمی خوای که حتما باردار میشی. من به امضام ایمان دارم الکی که بهش نرسیدم😉

نی نی سایت یه درس خوب من داده: هر کی بچه نمی خواد و جلوگیری داره یهو قوربون حکمت خدا برم حامله میشه ولی اونکه بچه می خواد چند سال تو اقدام هست حامله نمیشه...😐

نه من اينجا هر ماه ميخورم ٥ روز بعد از پريوديم قرص جديد ميخورم

این چی بود من نوشتم؟!!! میخاستم یه دوره قبل از نزدیکی!!!

اینی که گفتیو میدونم اما اولین بار که میخای برای پیشگیری استفاده کنی، باید از یه روش دیگه هم در کنار قرص استفاده کنی چون ضعیف عمل میکنه و بعد از سیکلهای بعدی پریود، میتونی به تنهایی از قرص برای پیشگیری استفاده کنی.متوجه شدی چی میگم؟

راستی من خیلی وقت پیش شنیده بودم که میگفتن چون سیاست کنترل جمعیت تغییر کرده، قرصهای پیشگیری، درصد هورمونشون کمه و ضعیف عمل میکن...اول باور نکردم چون گفتم مگه تنها مورد استفاده شون واسه پیشگیری از بارداریه، خب خیلیا هستن که اختلالات هورمونی و کیست و...دارن که پزشک براشون تجویز میکنه...تا اینکه چشمتون روز بد نبینه، با خیال راحت الدی ایرانی خریدم و خوردم که تو کربلا پریود نشم ولی همزمان که داشتم میخوردم، دقیقا مثل مواقع عادی سر موعد و به همون اندازه خونریزی داشتم یعنی مثل همیشه پریود شدم، انگار نه انگار که قرصی استفاده کرده بودم!

این چی بود من نوشتم؟!!! میخاستم یه دوره قبل از نزدیکی!!! اینی که گفتیو میدونم اما اولین بار که میخا ...

آها آره واسه اولين بارشو نگفتم

كلا گفتم 

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!