2777
2789
عنوان

کسی با وجود قرص جلوگیری باردار شده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1948 بازدید | 39 پست

من 😐😐

دقيقا چون قرص ميخوردم اصلااااااا احتمال نميدادم باردار باشم

بعدشم لكه بيني داشتم

تا چند هفته منتظر بودم كه پري بشم 

وقتي رفتم سونو فهميدم ٩ هفته باردارم 😐😐😐

جون هميشه نامنظم بودم هر يه ماه و نيم تا دو ماه فاصله بود اصلااا احتمال نميدادم

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قرصاتو سر ساعت میخوردی؟

آره فقط تنها كاري كه كردم اين بود كه امشب رابطه داشتم قرصمو از صبح فرداش خوردم

بـَعضــی آه هـا را هـَرچـِقدر هم از تـه دل بــِکشـی سیـنه ات خـالـی نمـیشـود. امروز سـینه مـَن پـُر از همان آه هـاست!!!!

اگر قرص رو درست استفاده کرده باشی مطمئن باش باردار نمیشی.در ضمن نگران نباش هنوز وقت هست.واسه من گاهی پیش میاد یه هفته بعد از قطع قرص پریود میشم.در ضمن استرس هم ممکنه باعث عقب افتادن پریودی بشه

https://eitaa.com/good_day
اگر قرص رو درست استفاده کرده باشی مطمئن باش باردار نمیشی.در ضمن نگران نباش هنوز وقت هست.واسه من گاهی ...

عزیزم یعنی مثلا سری گذشته بعد ۳روز شدی دفعه ی بعد بعد از ۵روز شدی؟ اینجوری برات اتفاق افتاده تا حالا؟

عزیزم یعنی مثلا سری گذشته بعد ۳روز شدی دفعه ی بعد بعد از ۵روز شدی؟ اینجوری برات اتفاق افتاده تا حالا ...

دقیقا. هر ماه بین سه روز تا یک هفته متغیر هستش.هر وقت دلش بخواد میاد😉. 

https://eitaa.com/good_day
انشاالله خودتم حاجت روا بشی دوست عزیز

ممنونم عزیزم الهی امین ❤❤

(یازده سال درانتظارتوام دخترگلم پسرخوشگلم )😘😍آه ازدستت نی نی سایت ۳ساله هی میخام وارد آکانتم بشم نمیشه اخطارمیده.ولی مرسی که شد بالاخره😂

نه بابا با این دل دردی که تو داری بعید میدونم باردار باشی خیالت راحت 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
نه بابا با این دل دردی که تو داری بعید میدونم باردار باشی خیالت راحت 

اخه عزیزم سر بچه ی اولم هم دقیقا منتظر بودم پریود بشم و دل درد پریودی داشتم ولی خبری نبود بعد یک هفته فهمیدم باردارم

نمیدونم والا ولی با وجود قرص بعید میدونم نکنه خودت دلت میخاد باردار شده باشی کلک خخخ

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون
نمیدونم والا ولی با وجود قرص بعید میدونم نکنه خودت دلت میخاد باردار شده باشی کلک خخخ

وای نه.ـاگه امضامو دیده باشی نوشتم عاشق بارداری ناخواسته ام ولی الان نه. چون بچه یکساله دارم