2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 69 پست
من علاقه ام را دنبال میکنم همه جونم است معلم شدن خدا کمک کرد قبول شدم یعنی اگر این هم نبود قشنگ دق ک ...

خدا رو شکر

برو بیرون بزار اینقدر دعوا کنند تا خسته بشن

من پدرم این مدلی بود خیلی دعوا میکرد آخرش ما با مادرمون ی روز ازش جدا شدیم البته راحت نبود با کلی جنگ و دعوا

تازه از روزی که رفت معنی آرامش رو فهمیدیم

ولی مادرم هم وسواس داره به پر و پای آبجی کوچیکم میپیچه اونم میزارع می‌ره بیرون ۵الی ۶ساعد بیرون البته بچه نیست دیگه خانومی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا رو شکر برو بیرون بزار اینقدر دعوا کنند تا خسته بشن من پدرم این مدلی بود خیلی دعوا میکرد آخرش م ...

یکدفعه دلم میگیره اینجوری میشم وگرنه تا جایی که بتونم محل نمیزارم و خودم را کنار میکشم ولی خب آدم بعضی اوقات خسته میشه 

همین که با شما ها صحبت کردم حالم خوب شده 

چه جالب یعنی پزشکی قبول شدید؟

نه من به پزشکی علاقه نداشتم من رشته ام انسانی بود الان هم دانشگاه فرهنگیان ام 

کلا روحیه ام با رشته های تجربی سازگار نیست و به معلمی علاقه دارم 

یکدفعه دلم میگیره اینجوری میشم وگرنه تا جایی که بتونم محل نمیزارم و خودم را کنار میکشم ولی خب آدم بع ...

آره اینجا هم جای خوبی میتونی هرچی میخوای بگی

انشالله با ی آدم خیلی خوب ازدواج کنید برید راحت زندگی کنید برای زندگی مشترک خیلی پافشاری کنید روی خوبی اون آدم و اینکه بخاطر خسته شدن از این زندگی دیگه زندگی آینده رو خراب نکنید آدم انتخاب کنید که با معیارهاتون جور باشه 

ممکنه آدمایی بیان اطراف ما با محبت بشن نفر اول زندگی ما

مثل خودم شوهرم خداییش آدم بدی نیست و صفر تا صد برای ما میزارع ولی یسری معیارها رو نداره که من تو دلم ازش ناراحتم

رشته هایی که به جامعه و مردم خدمت میکنن علاقه میخواد وگرنه صد در صد باختی پزشکی هم اکر کسی برای پول بره سمت اش جامیزنه عشق میخواد شغل هایی مثل معلم شدن و پزشک و دندان پزشک و.. 

نه من به پزشکی علاقه نداشتم من رشته ام انسانی بود الان هم دانشگاه فرهنگیان ام  کلا روحیه ام با ...

بازم عالیه ۹۷۲خیلی خوبه 

چطوری تونستید این رتبه رو بیارید؟ممنون در آینده ازتون کمک میگیرم جسارتا

منم دیپلم علوم انسانی دارم رشته دانشگاهی م هم حسابداری ولی واقعا دوسش نداشتم و ندارم 

میخوام برای آموزش از هوش برتر کمک بگیرم

آره اینجا هم جای خوبی میتونی هرچی میخوای بگی انشالله با ی آدم خیلی خوب ازدواج کنید برید راحت زندگی ...

انشالله خدا یه آدم با درک را جلوی راه ام قرار بده من همیشه تو دلم گفتم اگر روزی ازدواج کردم از طرف ام پول نمیخوام نشان و خونه و.. نمیخوام آدم تو یه خونه مستاجر باشه ولی دل اش خوش باشه میشه با کمک هم بهترین ها را ساخت 

بازم عالیه ۹۷۲خیلی خوبه  چطوری تونستید این رتبه رو بیارید؟ممنون در آینده ازتون کمک میگیرم جسار ...

مممنونم من ۹۷۲ کشور و ۴۰۰ منطقه ۱ بودم 

من هم از بچگی تنها بازی که میکردم معلمی بود و یه چیزی فراتر از علاقه دارم نسبت به این رشته و هر دفعه که می‌خواهم وارد دانشگاه مون بشم واقعا حالم خیلیی خوبه و هر دفعه برام تازگی داره هیچوقت تکراری نشده.. 

اگر خواستید من یه جا شماره ام را براتون میفرستم براتون توضیح میدم 

انشالله خدا یه آدم با درک را جلوی راه ام قرار بده من همیشه تو دلم گفتم اگر روزی ازدواج کردم از طرف ا ...

انشالله به امید خدا

ولی زمانی که ازدواج می‌کنی سعی کن طرفت حتما ی خونه مستقل داشته باشه 

من شوهرم سال ۹۷ورشکست شد فروشگاه داشت هرچی داشتیم روی اون شغل لعنتی گذاشتیم ماشین زمین طلا

و دقیقا تو اوج بحران و تورم فکر کن مجبور شدیم بیایم خونه مادر شوهرم الان ۵ساله اونجام و روانی شدم هرکس میاد ی سر تو زندگی آدم می‌کنه اصلا زندگی شخصی ندارم 

منظورم اینه وقتی میخوای ازدواج کنی به وعده وعیدها آینده اصلا حساب نکن

بازم عالیه ۹۷۲خیلی خوبه  چطوری تونستید این رتبه رو بیارید؟ممنون در آینده ازتون کمک میگیرم جسار ...

من نسبت به هوش برتر و ... این جور موسسه ها هیچ شناختی ندارم چون خودم هم ازشون استفاده نکردم هیچوقت 

ولی هستن تو کلاس مون که از اینجور موسسه ها استفاده کردن یک مدت و تقریبا همه شون ناراضی اند و میگن به درد نمیخوره البته حتما شما تحقیق کردین 

من سال دهم و یازدهم تقریبا کامل مجاری بود خیلییی بهم کمک کرد که همون سال اول قبول بشم 

انشالله به امید خدا ولی زمانی که ازدواج می‌کنی سعی کن طرفت حتما ی خونه مستقل داشته باشه  من ش ...

😂😂من خودم هم قربانی ام یعنی با عمو ها و مادر بزرگ ام تو یه ساختمان هستیم و دوست ندارم برای دشمن هم دیگه این تجربه من تکرار بشه قشنگ آدم را دیوونه میکنن هر چقدر هم محل شون نزاری ولی یه جوری میخوان آدم را زجر بدن