"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمدهاند...""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"
[QUOTE=335262418]پیش تراپیست اگر یکی بود که درک ام میکرد این اوضاع من نبود
چون کسی نیست درکت کنه دارم میگم بری پیش تراپیست دیگه. رفتنت به این معنا نیست که یه مشکلی داری. بعضی موقعا آدم یه گوش شنوا میخواد که ساعتها بشینه باهاش درد و دل کنه تا خالی شه
"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمدهاند...""ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"
چون کسی نیست درکت کنه دارم میگم بری پیش تراپیست دیگه. رفتنت به این معنا نیست که یه مشکلی داری. بعضی ...
والا من انواع و اقسام این روش ها را بلدم انواع کتاب ها را دارم میخونم چیزی نیست که دنبال اش نبوده باشم ولی وقتی مشکل اصلی از یه جای دیگه است فایده نداره هرکاری هم که بکنی