2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 69 پست
😂😂من خودم هم قربانی ام یعنی با عمو ها و مادر بزرگ ام تو یه ساختمان هستیم و دوست ندارم برای دشمن هم ...

برای همین میگم مستاجر بودن را ترجیح میدم ولی اگر طرف ام اخلاق داشته باشه آدم بالاخره همه تلاش اش را میکنه برای زندگی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂من خودم هم قربانی ام یعنی با عمو ها و مادر بزرگ ام تو یه ساختمان هستیم و دوست ندارم برای دشمن هم ...

دقیقا به شوهرم میگم تا مجرد بودم این وضعیتم بود متاهل هم شدم باز هم من بردی خونه مادرشوهر

اصلا این هم خونه بودن عامل دعواست باور کن

من تا فامیل شوهر میان آخر هفته ها شوهرم ی جچ ی میشه گارد میگیره میخواد دعوا کنه ولی خدا رو شکر کلا آدم ارومیه از منم ارومتره هوای ادمو داره

دقیقا به شوهرم میگم تا مجرد بودم این وضعیتم بود متاهل هم شدم باز هم من بردی خونه مادرشوهر اصلا این ...

دقیقاااا 

هم خونه بودن عامل دعوا است 

باز هم خوبه همسر تون آدم فهمیده ای هست

دقیقاااا  هم خونه بودن عامل دعوا است  باز هم خوبه همسر تون آدم فهمیده ای هست

آره خدا رو شکر 

ولی خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی تاثیر دارن

چند بار دعوای شدید کردیم اونم بخاطر خانواده اش بود ولی بعدش نه

شما هم اگر فکر می‌کنی عامل دعوا اونا هستن سعی کن جداشون کنی

من تو فکر خرید خونه ام ولی فعلا در حد صفریم

برای همین اکثرا شب ها بیدارم 

خیلی غم انگیزه. من فکر کردم شاید بتونی تو خوابگاه دانشجویی زندگی کنی حتما که نباید از شهر دیگه باشی. 

میدونم حتماً پولش رو نمیدن اما شاید یک روزنه ی امیدی باشه.

هووم 

کاربری دست ۷ نفره. ❕

[QUOTE=335264426]آره خدا رو شکر  ولی خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی تاثیر دارن چند بار دعوای شدید کردیم اونم بخاطر ...[/QUOT

پدر و مادرم شاید دعوا زیاد بکنن اما متوجه این هستن که علت اش فامیل های اطراف مون اند و قراره بریم از این خونه به زودی 

چون حقیقتا اینقدر تو زندگی آدم فضولی میکنن دور از جون شما که اصلا آدم هیچ کاری نمیتونه بکنه

خیلی غم انگیزه. من فکر کردم شاید بتونی تو خوابگاه دانشجویی زندگی کنی حتما که نباید از شهر دیگه باشی. ...

نه اصلا نمیشه دانشگاه فرهنگیان همینجوری اش هم برای یه عده از دانشجو های امسال جا نداشتن و ترم اول شرایط خیلی بدی داشتن بنده خدا ها 

سعی میکنم کنار بیام بالاخره مثل همیشه 

الان هم یکدفعه به سرم زد اینجوری نوشتن و تایپیک زدم

آره خدا رو شکر  ولی خواهر شوهر و مادرشوهر خیلی تاثیر دارن چند بار دعوای شدید کردیم اونم بخاطر ...

اگر میشه قسمت درخواست دوستی بهم یه پیام بدین تا شماره ام را براتون بفرستم