2777
2789
عنوان

خسته ام

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 69 پست
تخصصت چیه؟

تخصصم؟متوجه نمیشم

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خدا دارم دیوونه میشم قشنگ حس میکنم  همش دلشوره دارم بی دلیل تو خودم میجوشم 😭😭  فقط ...

ای بابا. برو تو اتاقت و کم محل شو به همشون. بگو مزاحم نشن مشغول درس خوندی. خوبه که برای معلمی قبول شدی همین امیدت باشه الان.

کاربری دست ۷ نفره. ❕

[QUOTE=335262418]پیش تراپیست  اگر یکی بود که درک ام می‌کرد این اوضاع من نبود

چون کسی نیست درکت کنه دارم میگم بری پیش تراپیست دیگه. رفتنت به این معنا نیست که یه مشکلی داری. بعضی موقعا آدم یه گوش شنوا میخواد که ساعتها بشینه باهاش درد و دل کنه تا خالی شه

"ارغوان میبینی؟ به تماشاگهِ ویرانیِ ما آمده‌اند..." "ملتی هستیم که هنوز خشنونت رو مردونگی، حماقت رو نجابت، شادی رو هرزگی، دزدی رو زندگی میدونیم؛ راه درازتری تا انسانیت داریم. و راه دراز تری تا آرامش و عشق." "مدرسه که میرفتیم، هربار که دفتر مشقمون رو جا می ذاشتیم معلممون میگفت: مواظب باش خودتو جا نذاری! ما می خندیدیم و فکر می کردیم نمیتونیم خودمونو جا بذاریم! بزرگ که شدیم بارها و بارها خودمونو جا گذاشتیم؛ توی یه کافه، توی یه خیابون، توی یه شعر..." " اگه سوال در زمینه کنکور تجربی داشتید بپرسید 📚🤍"

چون کسی نیست درکت کنه دارم میگم بری پیش تراپیست دیگه. رفتنت به این معنا نیست که یه مشکلی داری. بعضی ...

والا من انواع و اقسام این روش ها را بلدم انواع کتاب ها را دارم میخونم چیزی نیست که دنبال اش نبوده باشم ولی وقتی مشکل اصلی از یه جای دیگه است فایده نداره هرکاری هم که بکنی 

علاقه ات چی هست که پیدا کردی؟ 🌸

میخوام برم رشته تجربی کنکور بدم 

خیلی هم راه سختیه ولی براش تلاش میکنم

فکر نکنید کسی میاد ما رو نجات میده این خود ماییم باید تلاش کنیم و دقیقا رفتن از یک سطح به سطحه دیگه خیلی دشواره

امیدوارم از دستشون راحت شی. 💔🌺 سعی کن حداقل خواب خوب و کامل داشته باشی این طوری اون استرس ها یه ک ...

اینقدر اذیت میکنن که همیش گریه میکنم گریه هم که میکنم سرم ناجور درد میگیره مجبورم یه کم که آروم گرفت درس بخونم 

میخوام برم رشته تجربی کنکور بدم  خیلی هم راه سختیه ولی براش تلاش میکنم فکر نکنید کسی میاد ما ...

چه خوببب بهترین کار را میکنی دمت گرم کمک خواستی بهم بگو پن خودم رتبه ۹۷۲ کنکور ۱۴۰۲ ام 

دقیقا همینه هیچ کس نیست که ما را نجات بده فقط خود ات و خودت