2777
2789
عنوان

رژیم با حذف قند

| مشاهده متن کامل بحث + 22871 بازدید | 45 پست
گذاشتم دیدم نیستی پاک کردم چجوری باید تگت کنم

سلام دوست عزیز من قبل از ظهر ها آنلاینم اول اسم کاربریم@ اینو بذار اگه آبی شد متوجه میشم میام تاپیکت

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چطوری؟‌چیکار کردی

صفحات قبل توضیح دادم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍
سلام منم‌مثل شما شروع کردم ولی نمیدونم برنج میشه حوری مثلا؟ میگن قند داره اخه😐

ببین من برنجمو کم کردم ولی قبلاً پرخور بودم الان اندازه میخورم یسری قند افزودنی و غیر طبیعی داریم اینارو حذف کردم

عزیزم میوه چطور منظور هندونه اینا و اینک بستنی هم لغو کردین؟؟ من درس از زمستان قند رو حذف کردم لاغر ...

میوه که باید بخوری ولی زیادش قندشم زیاده دیگه مثل آبمیوه طبیعی که آب چند تا میوست فیبرشم بالاست بستنی که اصلا لب نمیزنم

عزیزم چند وقت این کاهش وزن رو داشتید ؟

توی شش ماه کم کردم الان ثابت نگه داشتم