2777
2789
نزدیکتم نمیاد شبا؟

نه.تو صورتم نگاه نمیکنه کلامی باهام حرف نمیزنه دیروز خاستم روز عید تمومش کنم این کدورت رو گفتم عیدت مبارک عزیزم خاستم بغلش کنم امتناع کرد گفت مریضم مریض میشی🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه بد و غیر منطقی بار اومده و گرنه تصمیم شما برای کنسل شدن کاملا درست و به صلاح خودشون بوده ...

برای من فقط غیرمنطقیه...

متاسفانه پدرو مادرش هم معتقدن پسرشون امام زاده اس از اشتباه مبراس برای همین خیلی مغرور شده.

دیشب تنگی نفس بهم دست داد ازبس بهم فشار اومده

ببین حواست به دوریتونم باشه 

یعنی نکنه بخاطر مریضی ( احتمالا دوره انتقالش تموم شده) 

رابطتون رو فراموش کنی

رو این چیزا مردا حساسن

امیدوارم منظورم متوجه شده باشی

ببین حواست به دوریتونم باشه  یعنی نکنه بخاطر مریضی ( احتمالا دوره انتقالش تموم شده)  راب ...

خودشونو و رابطشون برن به درک چرا همیشه زن باید بترسه از اینکه رابطشون بهم نخوره   

خودشونو و رابطشون برن به درک چرا همیشه زن باید بترسه از اینکه رابطشون بهم نخوره  

زیاد برای رابطه هم خودشو کوچیک نمیکنه همیشه طرف اکتیو و فعال زندگی توی همه زمینه ها منم.اون همیشه منفعلانس

زیاد برای رابطه هم خودشو کوچیک نمیکنه همیشه طرف اکتیو و فعال زندگی توی همه زمینه ها منم.اون همیشه من ...

ادم دیگه کم میاره اسمش زندگیه مشترکه نه یه نفر همه بارو به دوش بکشه