2777
2789
عنوان

باید از لیزر چی بدونیم؟!

2276 بازدید | 23 پست

از تجربه خودتون بگید. هزینش چقدره، چه سنینی میتونن لیزر کنن، کدوم نواحی باید لیزر بشه، هر چی بلدید بگید.👌🏻

کاربری دست من و خواهرمه 🥲

من بیست سالمه متاهل و یه دختر دارم

دلم میخاد کل بدن برم کمر و شکم وو..ولی میگن ناحیه بیکینی خوب نی..!!؟؟

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از وقتی موهای زائد دربیاد میشه لیزر کرد اما بهترین بعد از بلوغ کامل لیزر کنید که تمام موها در آمده باشع 

همه ی نواحی رو میشه لیزر کرد فقط هرجا ک موهای نازک ومخملی داره نباید لیزر بشه چون ضخیم وتیره میشه موهای اون ناحیه

هیچ جلسه آخره لیزری وجود نداره ۸ جلسه رو که بری تقریبا ۸۰ درصد موهای بدنت از بین میره وبرای بقیه ش باید هرچندماهی یه بار بری لیزر 

لیزر باعث میشه پوستت روشنت ولطیف تر بشه مخصوصا پوست بیکینی الان هزینه هرجلسه اش بسته ب نواحی که میخوای انجام بدی بین ۱۵۰ تومن الی ۷۰۰ تومن هست

بهترین دستگاه برای لیزر کندلا هست 

ولی در کل ب نظرم نسبت به وقت وهزینه ای که براش میذاری به صرفه هست ومن راضیم چون دیگه از شر پودر بهداشتی وکس و...راحت شدم 

زندگی هیچ وقت آسون تر نمیشه تو قوی تر شو❤️🌱 واینکه بترس از بازی که فکر میکنی توش برنده ای👍

من انواع و اقسام دستگاه هارو امتحان کردم به مدت طولانی ، مشکل هورمونی هم ندارم. ولی تا یک هفته زمان لیزرم عقب میفته، موها شروع میکنه به برگشتن . قسمت بازوها رو لیزر نکنید چون موهاش نازکه بدتر میشه. جاهایی که رویش مو غیرطبیعیه، مثل دور سینه و خط ناف، اگر  تار موهاش کمه ، ریسک نکنید. چون بدتر میشه. خلاصه که برای کسایی که موهای ضخیم دارن و بصورت مداوم میتونن برن لیزر، روش خوبیه

از ۱۷به بالا میتونی بری  بعدش باید زینک برنی  جای مطمعن بری کع نسوزونه پوستتو  جای ...

یکیو میشناسم ۱۶ سالشه ولی میره لیزر، و گفت که مشکلی نداشته =//

کاربری دست من و خواهرمه 🥲