2777
2789

واقعا؟؟؟

اللهم عجل الوليك الفرج،اللهم صلي علي محمد وال محمد وعجل فرجهم ميشه دعا كنيد برام برم كربلا و مشهد😢ميشه دعا كنيد و يدونه صلوات بفرستيد كه يه خونه بززززززررررگ بخريم ممنون😍❤️😘خير ببينيد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😍

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

امروز روستامون پوشیده از بَرف شده بود که این همون معجزه ی خداست...گاهی وقت ها ما به دنبال معجزه هستیم که خدا رو ببینیم و بدونیم که هوامونو داره اما اگه یه کم توجه کنیم به اطرافمون می بینیم تموم اتفاقات زندگی معجزه ی خداست....تا ساعاتی پیش این برف اَصلا وجود نداشت پس چطوری از هیچ این همه زیبایی به وجود میاد بدون اینکه ما کاری کنیم؟ چطوری این شکوفه های درخت در زمان خودش از دلِ شاخه ها بیرون میاد که هیچ نقصی هم نداره؟ این همه زیبایی از کجا میاد؟ ما فکر میکنیم خدا بیرون از این دنیا نشسته یا در آسمانهاست در صورتی که خدا درون قلب ماست...کافیه به صدای قلبت گوش بدی...راستی چه کسی به شما یادآوری می‌کنه تا نفس بکشید؟چه کسی تپیدن قلبتون رو یادآوری می‌کنه بدون اینکه شما کاری کنید؟ چیزی درون شما هست که مراقب همه چیز هست ...خیالتون راحت....

فَإِنَّكَ بِأَعْيُنِنَا ۖ

تو تَحت نظر و مراقبت کاملِ ما هستی...