2777
2789
عنوان

لپ تاپمو بدم به پسر شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 744 بازدید | 54 پست
اصلا بحث قدیمی بودن و برند و قیمتش نیست من بشخصه از اینکه کسی ازم توقع بیجا داشته باشه و رو وسایل شخ ...

راست میگی تازه هی میگه موقت میخواد قشنگ میدونم داره خرم میکنه گفتم اهل موقت نیستم به شوخی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راست میگی تازه هی میگه موقت میخواد قشنگ میدونم داره خرم میکنه گفتم اهل موقت نیستم به شوخی

دوران دانشجویی یه ماه دو ماه نیست که 

بعدم نهایتا میزنه داغونش میکنه با منت پس‌ت میده 

اون که گفتن اطلاعات شخصی تون داخلشه هم بهانه خوبیه بنظرم 

منم دُشنامِ پَستِ آفرینش ، نغمه ی ناجور 
میگه خیلی تو فشارم درست هم میگه تو فشاره میگه لپ تاپ قدیمی به چه دردت میخوره

والا به درد کسی هم که تازه رفته دانشگاه فکر نمیکنم بخوره

الان گوشی ها از لپتا‌پ پیشرفته ترن‌ و همه کار میشه باهاشون انجام داد

چُم چی بگم🤷

این جور مردا فقط دنبال کندن هستن دلشون نمیاد هزار تومن خرج کنن

دیگه اینجا کسی کسیو نمیشناسه بخدا خودمو‌دخترم انقد تو فشار مادی هستیم هی به من میگه ندارم فقط خوب مدیریت میکنم وگرنه در کل این اسمش زندگی‌نیست بازم شکر خدا

اطلاعات شخصی داخلش نداری؟! اگر خسیسه نده ولی اگر همسرت نداره و دستش خالیه بده

بله اطلاعات شخصی هست ولی چیز خاصی نیست نزدیک سه ساله هی به من میگه ندارم خیلی تو فشار مادی میزاره‌منو خودشم تو فشار هست ولی دیگه نه انقد 

دیگه اینجا کسی کسیو نمیشناسه بخدا خودمو‌دخترم انقد تو فشار مادی هستیم هی به من میگه ندارم فقط خوب مد ...

امضامو بخونید

بزرگترین مصیبتی که یک مرد میتواند دچار آن شود زندگی با یک زن بساز است

دوران دانشجویی یه ماه دو ماه نیست که بعدم نهایتا میزنه داغونش میکنه با منت پس‌ت میده اون که گفتن اطل ...

رفت دیگه برگشت نداره میدونم منم انقد حساسم رو‌ وسایلم‌دلم میخواد یا کلا ببخشم به طرف یا امانتی ندم بدم میاد

دیگه اینجا کسی کسیو نمیشناسه بخدا خودمو‌دخترم انقد تو فشار مادی هستیم هی به من میگه ندارم فقط خوب مد ...

عزیزم   

خیلی هم گذشت نکن 

منم اشتباه شما رو میکردم بعد چندین سال متوجه حساب مخفی شدم منی که فکر میکردم هزار تومان نداریم تا آخر ماه 

الآنم خیلی جدی بگو اطلاعات شخصیم هست و عکسای خانوادگی پدرم برا کادوی تولد بهم داده هدیه هست و برام خیلی عزیزه 

میگه خیلی تو فشارم درست هم میگه تو فشاره میگه لپ تاپ قدیمی به چه دردت میخوره

بگو خب داری میگی قدیمی ب درد پسرم نمیخوره

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

بدبخت پسرش که مثل شما باید از خسیسی باباش زجر بکشه تو شهر غریب من جات بودم بخ خودت پسر میدادمش میگفتم بابات که خوبی نداره ولی من چون میدونم مثل خودم اسیرشی بهت دادمش اینم مال خونخ بابامه

فقط 13 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 
بله اطلاعات شخصی هست ولی چیز خاصی نیست نزدیک سه ساله هی به من میگه ندارم خیلی تو فشار مادی میزاره‌من ...

یه موقع ها غذا درست کن بخور خودت و بچت اومد بگو‌هسچی نداشتیم گشنم 

لباسهای قدیمیت رو بریز دور 

بزار بفهمه زن‌و بچه خرج دارن 

زن قبلیش هم حتما بخاطر همین رفتارهاش جدا شده بوده 

حیف که قدر زن بساز رو هیچ مردی نمیدونه