یه لپتاپ دارم شیکه ها ولی مدلش قدیمیه باید تعمیربشه بابام برام خریده بود خلاصه اینکه فعلا از مال دنیا از شوهرم هیچی ندیدم با اینکه داره ها ولی فعلا به سختی روزگار میگذرونم بازم شکر بالاخره روزی دست خداست حالامیگه پسرم(پسر ناتنیم تو یه شهر دیگس) دانشگاه قبول شه لپ تاپتو بده به اون امانتی ولی میدونمدروغ میگه برسه دستشون دیگه پس گرفتنی نیست منم میگم نگهش دارم واسه خودم با این وضع بد مالیم کی میتونم بخرم؟ اکثر چیزاییم که تا حالا بخشیدم عین یارو حیوونه هست میگن پشیمون شدم شاید بدرد دخترم خورد شوهرمم میگه قدیمی شده دخترتم خیلی کوچیکه تا اونزمان میگه عین آدم ازت درخواست کرده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
این جور مردا فقط دنبال کندن هستن دلشون نمیاد هزار تومن خرج کنن
دیگه اینجا کسی کسیو نمیشناسه بخدا خودمودخترم انقد تو فشار مادی هستیم هی به من میگه ندارم فقط خوب مدیریت میکنم وگرنه در کل این اسمش زندگینیست بازم شکر خدا
بدبخت پسرش که مثل شما باید از خسیسی باباش زجر بکشه تو شهر غریب من جات بودم بخ خودت پسر میدادمش میگفتم بابات که خوبی نداره ولی من چون میدونم مثل خودم اسیرشی بهت دادمش اینم مال خونخ بابامه