2777
2789
عنوان

کمکککککک بچم همه جا پی پی میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 33 پست
عجب احمق هایی تو نی نی سایتن  جنجنا تاپیک +۱۸ و ... ن پوشک گرفتن بچه

کلا میره پستای حرص درار میزاره

روش ریپ بزنن تو یک تاپیک دیگه هم اومد چرت گفت گفتم 🤭

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کلا میره پستای حرص درار میزاره روش ریپ بزنن تو یک تاپیک دیگه هم اومد چرت گفت گفتم 🤭

من چند وقته کاربریم خاموشه یکساله الان وارد شد و چند روز پیش ک جواب ی خانوم باردار رو دادم 

لطفا عینک بزن 

مردم شهری که همه در آن می لنگند ، به کسی که راست راه می رود می خندند ... 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنم ترسش بریزه

چیزی به ذهنم نمیرسه ولی زیر نظرش بگیر اگه حس کردی میخواد دسشویی کنه فوری ببرش دسشویی.اگه کارشو انجام داد همون لحظه تشویقش کن و یه جایزه ی کوچولو حتی یه خوردنی که دوست داره بهش بده

کلا میره پستای حرص درار میزاره روش ریپ بزنن تو یک تاپیک دیگه هم اومد چرت گفت گفتم 🤭

شماره ۲بچه حرص تو رو دراورد یسری مثل شماها گند زدید ب نی نی سایت

چیزی به ذهنم نمیرسه ولی زیر نظرش بگیر اگه حس کردی میخواد دسشویی کنه فوری ببرش دسشویی.اگه کارشو انجام ...

همین الان بازم  داشت دستشویی میکرد بردمش ولی هی میگه میترسم میگم جایزه میردم شکلات میدم پارک میبرم بازم اصلا انگار ن اتکار بخدا خسته شدم

من چند وقته کاربریم خاموشه یکساله الان وارد شد و چند روز پیش ک جواب ی خانوم باردار رو دادم  لط ...

عزیزم اروم باش 🙂💔

شمارو نگفتم 

اون شخص که به شما گفت بچه رو کتک بزن

تو یک تاپیک دیگه هم به اسی گفت مامان و بابات بمیرن 

اطلاع رسانی کردم تاپیکاش جنجالی و کامنت حرص درار میزنه 

ادولف هیتلر: هرکس از تعرض به کشورش خوشحال باشد، مانند کسی است که از تجاوز به مادرش خوشحال شده باشد...انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

شماره ۲بچه حرص تو رو دراورد یسری مثل شماها گند زدید ب نی نی سایت

متاسفم براتون نمیدونم کجای حرفم به شما بود که به خودتون گرفتین💔

خیر سرم گفتم حرص نخورن کاربرا و شما که گفته کتک بزن

عزیزم اروم باش 🙂💔 شمارو نگفتم  اون شخص که به شما گفت بچه رو کتک بزن تو یک تاپیک دیگه هم به ...

اها ببخشید من فکر کردم با منی

الان اعصابم خورده بابت بچم 

طرف کامنتشو پاک کرده ولی رو ریپا هست میتونی بخونی 

دل ادم میشکنه واقعا 

خیر سرم اومدم بگم ناراحت نشی گفته کتک بزن💔

متاسفم براتون نمیدونم کجای حرفم به شما بود که به خودتون گرفتین💔 خیر سرم گفتم حرص نخورن کاربرا و شم ...

ببخشید معذت من فکر کردم با منی

همین الان بازم  داشت دستشویی میکرد بردمش ولی هی میگه میترسم میگم جایزه میردم شکلات میدم پارک می ...

نمیدونم میتونی بگی خونه ی پی پی اینجاست اگه نره اونجا ناراحت میشه.یا بگی اگه اینجا دسشویی نکنی دلت باد میکنه یا زخمی میشه دیگه چیزی به فکرم نمیاد😅

یا تو شلوارت اگه دسشویی کنه مورچه میاد تو شلوارت

بخدا همه رو گفتم میفهمه دختر باهوشیه ولی نمیدونم چرا تو دستشویی اونقذ کنده

گفتم که این فقط از اینکه یه چیزی از بدنش خارج میشه ترسیده همین

ولی راحت تو شلوارش انجام میده

اخه ۶ماهه خسته شدم از دستش