2777
2789

مریضم عفونت و پلی کیستیک مشکلات معده و استرس ....

میخاستم با مامانم برم بازار بابام میگه نه منم باید باشم (نمیزاره بدون خودش جایی برم...)

میخاستم برم باشگاه لااقل از تو خونه تو ابن سن کم نپوسم میگه ۳ ماه صبر کن کار و بارم بیفته رو غلطک ۴ ساله که صبر کردم مدرسه نرفتم بیرون نرفتم نمیخام دیگه صبر کنم نمیخام چرا خانواده من اینجوربن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا چرا ؟

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم صب تا شب خونم تا حالا تنهایی جایی نرفتم و نمیرم چون خانوادم منو اینجوری بار اوردن حالا پدرم بهم میگه بی عرضه خوبه حالا تقصیر خودشه نزاشته برم و بیام یاد بگیرم. هیچ جارم بلد نیسم🥲

عزیزم تفاهم نداشتن بین خانواده و فرزندان خیلی طبیعیه ماهم همینیم اطرافمونم همیننن

چه تفاهمی میگم تو خونه موندم پوسیدم دیوونه شدم حتی نمیزاره با مامانم برم بیرون خسته شدم جونم دراومده خستممم😭😭

پارانوئید تازه بهش میگم از دکتر وقت بگیرم میگه نه چیکار کنم وفت بگیرم ببرمش بزور؟؟

اره چون تو همراشی حتما میاد 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

منم صب تا شب خونم تا حالا تنهایی جایی نرفتم و نمیرم چون خانوادم منو اینجوری بار اوردن حالا پدرم بهم ...

دیگه برو دیگه الان که محدود نیستی مثل آدم آزاد زندگی کن و به کسی وابسته نباش واسه یه بیرون رفتن 

هعی کاش منم متاهل بودم کاششش

اره چون تو همراشی حتما میاد

منظورم اینه که چون قبول نداره انکار میکنه حالا دکتر یه تستی سوالی انجام بده خودش میفهمه دیگه بعدش قرص بده بهش یا لازم نیست خودش سریع میفهمه پارانوئیده؟

منظورم اینه که چون قبول نداره انکار میکنه حالا دکتر یه تستی سوالی انجام بده خودش میفهمه دیگه بعدش قر ...

دکتر قبول میکنه ولی روال اثبات و احراز بیماری که آزمایشها و تستهای مختلف است باید انجام بشه ، وبابا هم باید همکاری بکنه