2777
2789
عنوان

کساییکه از بالا نگاه میکنن

101 بازدید | 11 پست

واقعا بالا هستن ؟ 

من از دونفر شنیدم ک گفتن دخترای داییت از بالا به ما نگاه کردن 

برام سوال شد ک آیا واقعا بالا هستن ک اینطور نگاه میکنن ؟ چون من تاحالا به هیچکسی نتونستم اونطور نگاه کنم

به منم زیاد میگن از بالا نگاه می کنی من خودمو بالا نمی بینم‌ولی کسایی که این حرفو‌می زنن قطعا خودشون ...

اخه اینا یه نفر نیستن ۵ تا خواهرن با هم تبانی میکنن به بقیه اینطور نگاه میکنن ک خیلی زشته 

من کمکی هم میاد خونم جوری رفتار میکنم ک با ارزش ترین مهمونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار یه کلاسی رو ثبت نام کردم آزاد بود

بعد یه دختره هم میومد خیلی خیلی خودشو میگرف😐حتی دو سه بار تو کلاس حرف زد من جواب حرفشو دادم اصلا جواب منو نمیداد😐اول فکر کردم نشنیده بعد دفعه دوم فهمیدم عمدا ج نمیده، هنوز ایقدی رفتارش برام جالب بود ک یادمه😂

نگاه کنن تا کور شن

به سلامتی سه لاشی  قاضی، متهم، ناشی                          به سلامتی سه دلبر    مادرم، پدرم، عشقم                         به سلامتی سه کس  ناموس، رفیق، وطن                         به سلامتی سه همراه  رفیقم، گوشیم. پیکم                       به سلامتی سه مکان   خونم، قبرم، قلبش🥂🥂🥂

سلام عزیزم یادمه قبلا گفتی بهم از یه عالم موثق برات استخاره بگیرم؟امکانش هست که دوباره برام استخاره بگیرین؟شرمنده عزیزدلم

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

بله عزیزم جواب داد خبر میدم

لطف میکنی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیزم خوب با زحمت اومد یعنی تو زحمت و سختی میفتی

ممنون عزیزم ببخشید به زحمت افتادی

ممنون عزیزم ببخشید به زحمت افتادی

خواهش میکنم عزیزم 

تاپیک اخرتو خوندم به هیچ وجه اینکارو نکن طلا خیلی بالا میره الان وقته خریده نه فروش 

تو مسئول مشکلات کسی نیستی به فکر خودت و آیندت و بچه هات باش من الان ک مادرشدم میفهمم چقدر ذخیره طلا برای آینده بچم مهمه ک فردا بتونم سرمو بالا بگیرم بگم نیم کیلو طلا به بچم ارث گذاشتم یا کسب و کار براش فراهم کردم 

تو وضعیت کشور ما نه خونه نه ماشین هیچی به اندازه طلا ارزش نداره