دوستان خاله م غربالگری اولو که رفته گفتن سونو خوبه ولی تو آزمایشش اسکرین سندروم داون رو مثبت زده.کسی تا حالا اینجوری بوده؟چقد احتمال داره بچش مشکل داشته باشه؟آمینوسنتز انجام دادین تا حالا ؟چجوریه؟
آخه این دغدغه بارداراست واقعا من که انقدر استرس کشیدم تا میشنوم میام به همه میگم که چیزی نیست ...
من چون سونوم خوب بود نرفتم آزمایش چون واقعا تا جواب میاد مرگ رو جلو چشام می بینم ولی سونو رو یه جای معتبر رفتم و آنومالی رو هم یه جای معتبر دیگه که خدارو شکر مشکلی نداشتم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من چون سونوم خوب بود نرفتم آزمایش چون واقعا تا جواب میاد مرگ رو جلو چشام می بینم ولی سونو رو یه جای ...
خدا رو شکر ولی جاری من موقع زایمان جواب آز خونشم گرفتن تو مدارک یکی از دوستامم آز خون نداشت خیلی سخت پذیرش کردن منم اونا رو دیدم رفتم ولی واقعا مردم و زنده شدم