دوستان خاله م غربالگری اولو که رفته گفتن سونو خوبه ولی تو آزمایشش اسکرین سندروم داون رو مثبت زده.کسی تا حالا اینجوری بوده؟چقد احتمال داره بچش مشکل داشته باشه؟آمینوسنتز انجام دادین تا حالا ؟چجوریه؟
چه راهنمایی هایی میکنین. حالا شکر خدا جنین شما سالم بوده دلیل بر سالم بودن همه جنینهای های ریسک نیست. به هیچ وجه تا آنومالی صبر نمیکنن و حتما تا هفته 15 آمنیوسنتز انجام میدن یا آزمایش نیفتی. که اولی 1تومن و دومی 2 تومن هزینش میشه. دکترش درسش رو خونده قطعا بهترین راهنمایی رو میکنه
عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
هر کسی سن بالای 30 سال رو داره یا وزن بالا این آزمایش رو های ریسک می زنه.و های ریسکش هم الکیه 99 درصد. بچه سالمه
خدایا،شکرت منو لایق مادر شدن دونستی ....خدای مهربونم هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن😍.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن🙏🏻.اگه منتظره دامنشو سبز کن🙏🏻.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن🙏🏻.اگه مستاجره صاحب خونش کن🙏🏻.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن🙏🏻.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تو رو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن🙏🏻.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🥰🌷🥰🌷
مرسی از کسانی که میان تجربه های واقعی و امیدوار کننده خودشون رو به اشتراک میذارن.من خیلی حالم بد بود ولی الان یه کم راحت شدم و منتظر جواب ازمایشم میمونم.انشالله همیشه دلتون شاد بشه.