2777
2789
عنوان

اگه غربالگری اول سندروم داون مثبت باشه باید چکار کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 36113 بازدید | 38 پست
آخه این دغدغه بارداراست واقعا  من که انقدر استرس کشیدم تا میشنوم میام به همه میگم که چیزی نیست ...

من چون سونوم خوب بود نرفتم آزمایش چون واقعا تا جواب میاد مرگ رو جلو چشام می بینم ولی سونو رو یه جای معتبر رفتم و آنومالی رو هم یه جای معتبر دیگه که خدارو شکر مشکلی نداشتم.

خدای من ، ناامیدم نکن چون امیدی جز تو ندارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چون سونوم خوب بود نرفتم آزمایش چون واقعا تا جواب میاد مرگ رو جلو چشام می بینم ولی سونو رو یه جای ...

خدا رو شکر ولی جاری من موقع زایمان جواب آز خونشم گرفتن تو مدارک یکی از دوستامم آز خون نداشت خیلی سخت پذیرش کردن منم اونا رو دیدم رفتم ولی واقعا مردم و زنده شدم

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آمینوسنتزم خیلیا انجام میدن فقط جایی بره که طرف متخصص باشه ، نگران نباشید ، نینی نازش سالمه

شما انجام دادی؟غربالگری دومتون خوب بود؟

خوشبختی یعنی من و همسرم و پسرم زیر چتر خدا
من nipt رو انجام دادم و نی نیم مشکلی نداشت خدا و شکر .... این آزمایش رو بدی دیگه غربالگری دوم رو نمی ...

.غربالگری دومو انجام بده خوب باشه مشکلی نیست دیگه؟شما این چند نفری که میگی اینطور بودن همه آز خونو دادن

.غربالگری دومو انجام بده خوب باشه مشکلی نیست دیگه؟شما این چند نفری که میگی اینطور بودن همه آز خونو د ...

آره عزیزم همه آز دادن نتونستن تا غربالگری دوم صبر کنن ، هیچ مشکلیم نداشتن 

آمینوسنتز بگه سالمه ، سالمه دیگه ... نگران نباشید گلم 

خیلی ها هم هستن صبر میکنن تا غربالگری دوم ولی اگه اونم جوابش مشکل داشته باشه باز میفرستن آمینوسنتز

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
آره عزیزم همه آز دادن نتونستن تا غربالگری دوم صبر کنن ، هیچ مشکلیم نداشتن  آمینوسنتز بگه سالمه ...

آخه الان هفته پانزدهمه دیگه میتونه غربالگری دومشو بره هفته آینده